[40] Zabranjeno pušenje

Mnogi od vas se sjećaju “velikog gastro-erotskog spektakla” na Brucošijadi 2014. godine i njima nije potrebna dodatna najava o derneku kakvog sarajevski rockeri Zabranjeno Pušenje uvijek naprave. Sljedeći je zakazan za subotu, 17.12. u KSET-u!

Oni koji nisu bili ne smiju propustiti priliku za naučiti kako ići na more bez auta ili para za prijevoznu kartu, kako iskoristiti frajera koji se zalijepio za tebe u slučaju racije i čuti dirljivu priču o čovjeku koji je shvatio da je umjetnost bitnija od para. Također možete naučiti neke stvari o raji iz Sarajeva, informirati se o specifikacijama popularnog modela automobila marke Zastava Koral, najboljem rudaru na svijetu, saznati kako se ponašati prema sarajevskim taksistima, kakav je život zatvorenika u KP domu Zenica ili stražara pored Prizrena, a uz malo sreće će i odjeknuti počasna salva.

Na cjelogodišnju rođendansku čestitku su se dosad potpisali, između ostalih, i TBF, Kawasaki 3P, Psihomodo Pop, Sajsi, Laka, Edo Maajka, Marčelo i još mnogi drugi. Zabranjeno Pušenje ima čast dodati posljednju lijepu želju točno dan nakon pravog 40. rođendana KSET-a. #kset40

Povijest Zabranjenog Pušenja seže u 1980. godinu kada su se oformili, a od 1984. kreću sa izdavanjem albuma svojim prvijencom Das ist Walter. Dio su New primitives pokreta u Sarajevu 80-ih, koji je bio aktivan kako na glazbenoj sceni, tako i u obliku TV i radio emisija. Svima je poznata Top lista nadrealista, humoristična emisija montipajtonovskog humora i domaće interpretacije, da i raja skonta, u kojoj su sudjelovali i članovi Zabranjenog Pušenja.

Program je podržao Grad Zagreb u sklopu natječaja za inovativne i umjetničke prakse u kulturi te je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

 

Ulaz se otvara u 21h. Cijena ulaznice iznosit će 80kn, a karte se mogu nabaviti od 28.10. u KSET-u.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert, kset40