Expecto Ksetorum II

Jedna od natuknica na vašoj bucket listi je doživjeti Božić u Hogwartsu?

Odmah ispod nje je vidjeti Daily Prophet uživo, reći lozinku Debeloj dami, upoznati Arthura Weasleyja i objasniti mu čemu služi gumena patka, čuti kakvu bi vam sudbinu prorekla profesorica Trelawney (sigurno imate Grima!), uhvatiti zvrčku, pronaći svoj štapić kod Ollivandera i kušati sve one slastice koje se opisuju tijekom izleta u Hogsmeade?

KSET opet postaje Hogwarts samo za vas i potrudit ćemo se da prekrižite što više gore navedenih želja :)

15.12. oblačimo božićno ruho i pripremamo večer zanimljivih igara, božićnih ukrasa, slastica i svakojakih iznenađenja pa vas pozivamo da opet obučete svoje pelerine, maskirate se u najdražeg lika, izvučete stare štapiće i dođete s nama doživjeti čarobni Božić. Ovaj put vam dajemo priliku da vi birate svoj dom i natječete se u igri koju ćemo do samog događaja držati tajnom. Kao i prošli put broj mjesta je ograničen, ali osim Božićnog bala čekaju nas tajna igra koja nije igra znanja i dosta popratnih sadržaja u kojima mogu sudjelovati natjecatelji i posjetitelji.

Prijave za natjecanje su popunjene i time završene! Oni koji su se na vrijeme javili, dobit će poruku putem elektroničke sove, a ostali su na listi čekanja :)

Karte su u pretprodaji i natjecateljima je karta 25kn, oni se nalaze na popisu te samo oni mogu kupiti ove karte. Svi ostali za ulaz trebat će izdvojiti 10kn.

Karte možete kupiti radnim danom od 10 do 16 sati!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

harry potter, theme night