Game Night: Achtung Die Kurve #2

Ajmo opet!
Srijeda ujutro, sjediš na najdosadnijem predavanju i pitaš se koja te sila natjerala da se ustaneš tako rano ako si mogao tako i doma spavati. Cijela predavaona suosjeća s tobom osim entuzijastičnog profesora i onog lika u zadnjoj klupi koji uvijek kasni i nitko ne zna kako se zove. Lice mu je ozareno i veselo i pitaš se koje je droge uzeo da nije zbediran. Polako se ustaneš, sjedneš pored njega i pitaš se kako se ti toga nisi sjetio. „Ja ću bit Greydon, ti budi Pinkney“ govori dok otvara igricu Achtung, die Kurve!

Disco sekcija KSET-a ponosno objavljuje da će se dana gospodnjeg 13.12. u utorak, održati drugi Game Night turnir u planetarno poznatoj igrici koja nas je veselila na satovima informatike u srednjoj – Achtung, die Kurve! (točniji naziv bi bio Curve Fever 1, ali nama se više sviđa ovaj oldskul naziv)

Najbolji manipulator Kurvi neće bit poznat samo zbog svojih vještih taktika i brzih prstiju, nego i zbog pehara koji će mu se uručiti nakon cijelovečernje borbe s ostalim natjecateljima.

Ulaz i prijave se otvaraju u 20h (prijavljuje se na licu mjesta), a turnir kreće u 21h. Cijena upada je 5kn za studente, a 10kn za ostale.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

game night, achtung die kurve