[40] Elemental svira cijelo Tijelo

✸ DODAN JOŠ JEDAN KONCERT 10.12. ✸ 

✸ PRVI I POSLJEDNJI PUT ELEMENTAL SVIRA CIJELO TIJELO ✸

✸ SAMO 250 ULAZNICA! ✸

Nakon što su ove godine samostalno izdali sedmi studijski dvostruki album “Tijelo”, rasprodali Dom sportova, osvojili Porina za pjesmu godine i dobili nominaciju za MTV Best Adria act – Elemental će se pridružiti proslavi 40. rođendana kultnog zagrebačkog kluba KSET. 

 

Samo 250 ulaznica je u prodaji, a bend priprema poseban nastup za ovaj ekskluzivni događaj: Prvi i posljednji put će bend svirati cijeli novi album Tijelo!

Posljednji put nastupili su u KSET-u prije 8 godina, a prvi puta 2000. kad je izašao i prvi album benda “Moj njegov i njen svijet”. Priča se da su u publici tada bili i ljudi iz Menarta koje je koncert jako dojmio, pa je usljedila dugogodišnja suradnja. Elemental će uskoro objaviti što su pripremili za 40 godina KSET-a, a dok čekate uživajte uz singlove s njega: “Goli i bosi”, “Sve je moje tuđe”, “Tijelo Pamti” i fenomenalni remix iste pjesme u produkciji Filipa Motovunskog.

Cijena ulaznice iznosit će 70 kn u pretprodaji i 90 na ulazu, a karte možete nabaviti u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.

Program je podržao Grad Zagreb u sklopu natječaja za inovativne i umjetničke prakse u kulturi te je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert, kset40