[40] Šomazguni

KSET u 2016. godini slavi veliki 40. rođendan s mnogim eminentnim izvođačima hrvatske i regionalne glazbene scene, a impresivnom popisu rođendanskih izvođača pridružuju se i legendarni Šomazguni, koji će u Klubu nastupiti u četvrtak, 8. prosinca.

Šomazguni su najsvježiji izdanak jedne od kreativnih priča Žana Jakopača koja je započela još 1999. bendom Šo! Mazgoon, a nešto se kasnije nastavila malo drugačijim, ali jednako dobrim Mazgunima i nedavnim Šogunima koji su se sada prometnuli u Šomazgune. Osim Žana (autor, gitara, glas, vicevi) sviraju još i Jelena Galić (bas, glas, kontrabas), Ante Prgin Surka (bubnjevi), Nino Orepić (udaraljke), Vedran Perkov (usna harmonika). Uz ovu iznimnu postavu Šomazguna očekuju vas i glazbeni gosti. 

Pozivamo vas da zaboravite na kalupe i ladice te dođete vidjeti što će Šomazguni 8. prosinca pokloniti KSET-u za 40. rođendan. Svakako će se potruditi nauživati i zabaviti svirkom, a to najtoplije žele i svima nama.

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna moguće je kupiti u KSET-u. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 40 kuna.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

Linkovi:

Šo!Mazgoon – „Otoče“

https://youtu.be/5CJi5qO3Qnw

Šo!Mazgoon – „Na Palagružu“

https://youtu.be/giczq8EF-K8

Šo!Mazgoon – „Ganja“

https://youtu.be/RmOKHsSMmvk

koncert, kset40