After MI Caffe

Krenuo/la si učiti na vrijeme, spavaš od 23 do 7, jedeš zdravo, krećeš se po svježem zraku, ne kasniš na ispite, prolaziš ih s lakoćom bez uzimanja sredstava za smirenje. Zasluženo ideš na After MI Caffe u KSET, piješ, pjevaš, plešeš, život je lijep. Dobar osjećaj, zar ne? 

No, znamo da ga 95% nas neće iskusiti jer smo prokrastinatorske svinje. Nema veze, na vašu sreću, KSET ne diskriminira, na naše nadaleko opjevane partyje mogu doći i propali i uspješni te uz probrane melodije iz pjesmarice DJ-eva Disco sekcije otpustiti sav tjednima nakupljani stres, tjeskobu i egzistencijalni strah bolje nego što bi to mogla joga i droga zajedno. Ma uz delikatese iz medvedgradske pivovare na našem šanku zaboravit ćete i da je Donald Drumpf novi predsjednik svijeta, a kamoli omražene međuispite.

 

Vrata se otvaraju u 21h. Ulaz je besplatan za studente FER-a (E-indeks), 5kn za studente drugih fakulteta (iksica), a 10kn za sve ostale. 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (iznimno za ovaj program 0 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

kset caffe, slušaonica