Illectricity Live w Guy Andrews (Houndstooth, UK) & Foil live (HR)

Novi program na festivalu je fokusiran na live nastupe namijenjene više slušanju nego plesanju, pa tako ovaj put predstavljamo mladog britanca Guy Andrewsa koji nas je oduševio novim albumom, kombinacijom agresivnih distorzija i nježnih perkusija pruža rijetko viđenu glazbenu dubinu i emocije, kao da ste pomiješali Explosions in the Sky i Surgeona.

Guy Andrews svoj prvi release objavio je na hvaljenom Hemlock labelu, nakon godina pisanja i produciranja ambijentalne glazbe pod raznim pseudonimima. Njegov talent odmah su prepoznali Massive Attack, Marry Anne Hobbs, Scuba, Untold i brojni drugi kolege, te je nastavio izdavati za slavna imena poput Hotflush Recordingsa i Pennyroyala. Obostrane simpatije s Massive Attackom dovele su i do suradnje – Guy je remiksirao Battle Box serijal Roberta Del Naje. Njegov novi album, izdan u ožujku ove godine, pokazuje novi fokus: kombinacija agresivnih distorzija i nježnih perkusija pruža doista rijetko viđenu glazbenu dubinu.

Facebook: https://www.facebook.com/guyandrews.music

Soundcloud: https://soundcloud.com/guyandrews

Guy Andrews – Nokken's Song video: https://www.youtube.com/watch?v=GvVsTbD5-Rk

 

Foil je DJ i producent s povremenim live nastupima koji stvara vlastiti zvuk kroz glazbene utjecaje koji su na njemu ostavili trag, od DnB-a pa sve do synthwavea. U svom radu pokušava ostvariti sirov, repetetivan, ali i ritmičan zvuk techna bez previše melodija, prošaran drone i noise pozadinama.

Facebook: https://www.facebook.com/foilmusiq

Soundcloud: https://soundcloud.com/foilmusiq

 

Visuals by ONOXO

Cijena ulaznice, kao i prodajna mjesta, bit će objavljeni uskoro…

 

Sa sobom je potrebno imatu člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

illectricity festival, koncert