Game Night: FIFA 2001

Subota navečer, zoveš sve svoje prijatelje na turnir u FIFI 2001. Ubrzo se pojave obojica pred vratima s Grandi smokijem iz Getroa, skinu Nike tenisice koje zasvijetle na svakom koraku i užurbano pođu u tvoju sobu na katu kuće. Nakon par tekmi mama ti ljutito uđe u sobu derući se na tebe da vas je zvala već 4 puta na večeru, no nisi ju čuo jer je Usher s kazića bio glasniji od nje. Najbolja. Kazeta. Ikad.

Pojedete svaki pola tanjura jer ste se prejeli smokija i nastavite s turnirom. Bio si predobar za njih pobjedivši ih svaku utakmicu s najmanje 5 golova razlike te su otišli doma ljutito nakon što si ih natjerao da ti se obraćaju s „Kralj FIFE“.

Ako si se pronašao u priči i uistinu su te dečki iz 2.C razreda zvali istim nadimkom, imamo sjajnu vijest za tebe. 15.11.je rezerviran za tvoju uživanciju, a igra se FIFA 2001! Disco sekcija je uz najbolje soundtrackove i pregršt golova pripremila i trofej za Kralja FIFE kojeg je izradila Tehnička sekcija KSET-a.

Prijave za turnir vrše se tu večer na ulazu, a prvih 32 koji se prijave sudjelovat će u turniru.

Ulaz i prijave se otvaraju u 20h, a turnir kreće u 21h. Cijena upada je 5kn za studente, a 10 za ostale.

Sa sobom je potrebno imatu člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

gamenight, fifa