TechTalk: Sinusmatik

Tvrtka Sinusmatik d.o.o. je osnovana 2007. godine od strane obitelji povratnika u Hrvatsku. U utorak, 8.11.15h će se na još jednom TechTalku u KSET-u predstaviti studentima i objasniti im čime se točno bave te kakve prilike pružaju.

U početku je glavna djelatnost bila izrada kontrolnih panela da bi naknadno tvrtka obavila uspješno svoju prvu elektromontažu prototipa monorail vlaka, a nakon toga slijedi okupljanje manjih timova elektrocrtača (Eplan), elektroinžinjeringa, te razvoj vlastitih elektrokučišta (Solidworks). Za europsko tržište ova tvrtka proizvodi po svim važećim normama, a uz to jedini na ovim prostorima posjeduju UL certifikat kojim izrađuju INDUSTRIAL CONTROL PANEL-e za američko i kanadsko tržište (file number E342671). U ovih 10 godina postojanja tvrtke izvršili su isporuke svojih postrojenja u Europu, Aziju, Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Afriku i Australiju.

Cilj im je postepeno širenje na nove interesantne grane industrijske automatizacije te ujedno i proširenje svih svojih malih timova.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

techtalk, sinusmatik