Halloween Beer Pong

U ove jezive blagdane, ili što su već, bitno je iz gliba prošlosti izvući jednog do sad nepoznatog i neopjevanog junaka koji je utoliko promijenio lice svijeta kakvog ga znamo da su ga njegovi suvremenici iz čiste zavisti škakljali do smrti, obzirom da mu je to bila jedina slabost.

Radi se o stanovitom Lucasu Zadarskom, prvom od svog roda, putopiscu, botaničaru, istraživaču, filozofu, trbuhozborcu i prvom (iako nije prepoznat kao takav) jetsetteru. Na jednom od njegovih mnogobrojnih istraživačkih pohoda (dva) krajem 20. stoljeća u guste tundre Slavonije i Baranje, mladi Zadarski je otkrio domorodačko pleme koje je bilo opsjednuto okultnim. Da bi smirili duhove koji su ih uznemiravali svake jeseni, piše Zadarski, domoroci bi organizirali igre u kojima su se najhrabriji pripadnici sučeljavali u brutalnoj igri koju su oni zvali "Biri pongili, lega". Cilj igre je bilo na udaljenosti od 150 metara ubaciti bikove oči protivniku ili protivnici u bačvu vatrene tekućine koja izaziva žeđ, halucinacije, i istovremeni pretjerani izljev emocija i agresije. Poraženi bi primio direktan udarac u skrotum, ukoliko ga posjeduje. Duhovi, suočeni s ovakvim manifestacijama, zadovoljili bi se jajastom žrtvom i otišli.

Kad je Zadarski održao predavanje u kojima je detaljno izrazio zabrinutost zbog prisutnosti duhova, ljudi su smatrali da je poremećen, a u konačnici su ga uhvatili i ubili kad je trojici sustolnika izbio svakom po jajašce, prevencije radi.

Njemu u čast, KSET još jednom organizira Biropongalovanje, ukoliko uspijemo sakupiti dovoljan broj bikovih očiju. Ukoliko se to ipak ne dogodi, poljubite svoje najbliže jer dolaze stvorovi iz tmine....muahahahahahaha

No, dosta priče! Ulaz se otvara u 21h kao i prijave, prva 32 tima dobit će priliku okušati se u Beer Pongu te osvojiti i neke kul nagrade. Tijekom sučeljavanja svirat će superkul muzika tako da i oni koji ne igraju u tom trenutku mogu zaplesati.

Upad je 5kn za studente, a 10kn za one bez iksice. Za sudjelovanje potrebno je izdvojiti 30kn kotizacije po timu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

beer pong, halloween