Dukat - Stray Dogg @KSET

Dukat – Stray Dogg iz poznatog i utjecajnog beogradskog benda Stray Dogg nastupit će u utorak 25.10.2016. po prvi put u KSET-u!

Počevši kao akustični lo-finjak, kantautor Dušan Strajnić - Dukat okupio je bend koji je u vrlo kratkom vremenu izgradio kultni status nositelja Beogradske scene i jednog od prepoznatljivih imena novog americana vala. Bend izdvaja prepoznatljiv melankoličan indie-folk prizvuk koji svoj korijen vuče iz Dukatovog glasa i tekstova.

 2011. Izbacili su prvi album „Almost“ te već godinu dana kasnije i drugi pod imenom „Fire's never wrong“. 2015. izašao je i treći album „Come along wind“ koji je privukao veliku pažnju i doživio promociju u Hrvatskoj uz rasprodanu malu dvoranu KD Vatroslav Lisinski.

Stray Dogg, osim što je svirao na značajnijim festivalima regije i rasprodanom KD Vatroslav Lisinski, može se pohvaliti i suradnjom sa Devendrom Banhart na pjesmi „Time“. U Zagrebu je svirao nekoliko puta i već postao miljenikom domaće publike. Uz sve to organizira i „Americana night festival“ u Beogradu koji je ovog lipnja doživio svoje 4. izdanje.

Ulaznice će za ovu predivnu večer u KSET-u biti u pretprodaji po cijeni od 40kn, dok će na dan koncerta cijena biti 50kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert, indie, folk