Kotlovnica w/ Bronski b2b Herya, Marijan Babicz, Mradar, Ante Mucic M

Pred nama je počela nova sezona zagrebačkog clubbinga, te nakon vrućeg ljeta za vas spremamo 4. po redu ediciju programa Kotlovnica. Nakon iznimno dobre sezone, kad smo krenuli sa radom i ugostili mnoga imena kako što su Jan Kinčl Zero, Akuul, Oberon, Novell, Funk Guru, Yesh, Tvrtko, Basta, Ana Antonova, Rudi Papić itd. odlučili smo nastaviti istim tempom, s drugim imenima.

Kotlovnica daje ugođaj dobro poznatog projekta ''Boiler Room'' u kojem  DJ predstavlja svoj rad i selekciju neovisno o publici koja se nalazi neposredno DJu iza leđa.

Za audio vizualni identitet eventa pobrinuti će se rezidenti Kotlovnice, te za one koji neće biti u mogućnosti popratiti event uživo, na youtube kanalu programa biti će live stream.

Ovog puta svoj rad i glazbenu selekciju predstavljaju :

 

Bronski b2b Herya  (Deep 'n' Delicious) 

https://soundcloud.com/3ronski

https://soundcloud.com/djherya

HerYa, punim imenom Mario Herjavec, već u djetinstvu pokazuje interes za muziku u svim svojim oblicima, a prodorom clubbinga 2000-tih godina postaje njezin ljubitelj i kolekcionar. Nedugo nakon toga pokazuje i zanimanje za dj-ingom sa željom da na sebi svojstven način prezentira i svoj glazbeni stil.

Josip Bajić aka Bronski, rođeni Kutinjanin počinje svoj uspon u rodnom gradu svirajući u lokalnim klubovima gdje su ljudi već tada zapazili njegov talent prema izboru i miksanju glazbe. Preselivši se u Zagreb postaje jedan od rezidenta sad već kultnog kluba Sirup u kojemu pruža svoj puni kapacitet prijašnje spoemnutog talenta te kroz eklektične ritmike i dubok zvuk.

Osnivači su Deep’n’Delicious večeri, koja je u zadnjih godina profilirala u jednu od najposijećenijih večeri u Zagrebu s gostovanjima poput : Andrey Pushkarev, Boris Werner, Nils Hess, Rework, Sepp, VID  i mnoge druge. Na ovu ediciju nam dolaze obojica te u b2b varijanti tresu bivšu FERovu kotlovnicu koja je već 40 godina poznata kao KSET.

 

Marijan Babicz (G2)

https://www.mixcloud.com/MarijanBabicz/

Makaranin Marijan Babicz jedan je od članova poznatog zagrebačkog DJ kolektiva Gjuro2. Nije ljubitelj odveć agresivnog techno zvuka nego je više sklon ozbiljnim tech-house i house ritmovima koje je gjurina publika objeručke prihvatila. Bivši je rezident makarskog Buba Beach bara koji je napustio zbog njihovog inzistiranja na puštanju „plitke“ komercijalne glazbe. Kolumnist je poznatog portala Klubska Scena na kojem piše na temu modernog glazbenog managementa, popularno zvanog Glazba 2.0. Sa Technotica Teamom (Jolly Joke & Galinac Galinac) je svirao na preko 20 evenata te na njihova oba Adriatic Perception Festivala. U glazbi uživa bez žanrovskih opredjeljenja pa je tako i supokretač odlično prihvaćene Funk/Soul/Trip-Hop/Lounge slušaonice u makarskom hostel baru Yeti. Sa vrsnim selektorom i prijateljem Antom Mucićem M-om pokrenio je novi freestyle DJ sastav šaljivog imena Dečky Pravy. Ne biraju glazbeni pravac, već ambijent u kojem puštaju pa se tako tu može naći svega od downtempa, soula, jazza, hip-hopa, funka pa sve do drum and bass produkcije i breakbeata. Babicz je i novopečeni kolekcionar gramofonskih ploča kojih za sada ne posjeduje mnogo jer ih pomno bira i strpljivo traži svoj house zvuk. Bivši je bubnjar trash/death metal benda dok se sada u svome sviranju više okreće funk i breaks ritmici. Neka od imena s kojima je imao priliku svirati su: Oxia, Westbam, Sillicone Soul, Ramon Tapia, Hollen, Petar Dundov, Mladen Tomić, DJ Jock, Carmen Rizzo, Ancient  Astronauts, JK Soul, Cayetano, Pero FullHouse, Fabian Jakopetz, Ivan Komlinović, Marina Karamarko, Active Line Six, Shi Pe, Teo Harouda, Toni Juranović, Miro Burić...

 

Mradar (Kotlovnica)

https://www.mixcloud.com/Mradar/

Dečko iz Zagreba koji je osmislio samu Kotlovnicu te uz pomoć Ante Mucića organizira program nešto manje od godine dana. DJingom se počeo baviti 2015. godine u KSET-u kao član Disco sekcije. Njegov stil se još gradi, međutim je već lagano prepoznatljiv na sceni miksajući stari house zvuk sa novijim, mračnim technom. Vrtio je uglavnom po Funk Clubu, BSH events-ima, Klub.-u ali je rezident Kotlovnice te su mu ipak najdražnija mračna i intimna mjesta gdje njegova selekcija dolazi do najvećeg izražaja.

 

Ante Mucic M (Bipiem/ Rolanje/ Kotovnica)

https://www.mixcloud.com/ante-mucic-m/

Čovik s juga s adresom u Zagrebu bavi se glazbom u bilo kojem obliku. Kao DJ njeguje više glazbenih pravaca, ovisno o momentu, uz funk/breaks/drum and bass/house/techno ritmove. U zadnje vrijeme više se angažira kao DJ pa se njegovu selekciju moglo poslušati u  Močvari, Klubu, Mastersu, Super Superu, Funk Klubu, Medici... Dio je drum and bass kolektiva ''Bipiem'' i nešto nježnijeg zvuka ''Rolanje'', te rezident i suorganizator programa ''Kotlovnica''. S prijateljem i kolegom Marijanom Babiczem čini dvojac ''Dečki Pravy'' u kojem iskazuju veliku ljubav prema funk/ breaks/ hip hop/ downtempo notama. Osim probiranja dobrih glazbenih numera, bavi se sviranjem u instrumentalnom sastavu DrBonito.

 

Vrata se otvaraju u 21:00 a program starta u 22:00.

Karte se mogu kupiti na dan događanja po cijeni od 20 kuna, ispred ulaza u KSET.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

kotlovnica, tech, house