Game Night: Icy Tower

Da, dobro ste vidjeli. Počela je nova sezona #GameNighta, a s njime i pregršt zabave i natjecanja. Prošla godina je za GameNight bila jako uspješna, što gledajući popularne multiplayer igrice, što gledajući posjećenost i kvalitetu istih turnira. Zahvljajujemo se svima koji su sudjelovali u programu te ih pozivamo da nam se pridruže i ove akademske godine.

No, dosta političkih monologa.

Novo izdanje GameNighta nas vraća u raaano djetinjstvo kada su se na radiu vrtile Destiny's Child, Outkast i Lenny Kravitz, a u modi je bila plava zimska kapa koja skoro pa je i oči pokrivala. Za taj izvanredan modni dodatak kriva je jedna od najpopularnijih igrica toga vremena – Icy Tower!

Pripremite si plave zimske kape i vidimo se u KSET-u utorak, 18.10., na otvorenju nove sezone #GameNight zezanja, ali i vrijednih nagrada!

Prijave će se vršiti tu večer na ulazu, a prva 32 sretnika će sudjelovati u turniru, tako da nema kašnjenja!

Za najbolje skakače po katovima spremili smo karte za 35. FER-ovu Brucošijadu, ali i trofej za pobjednika napravljen od strane Tehničke sekcije koji će okrunit svo ono potrošeno vrijeme igrajući igru u 2. osnovne.

Otvorili smo i Facebook stranicu GameNighta na kojoj ćemo dijeliti upade za 35. FER Brucošijadu, al više o tome na samoj stranici.

Ulaz i prijave se otvaraju u 20h, a turnir kreće u 21h. Cijena upada je 5kn za studente, a 10kn za ostale.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

gamenight, icy tower