Brucoški KSET Caffe

Upisao si fakultet, podigao iksicu i nervozno slušaš prva predavanja pitajući se gdje je taj famozni studentski život iz hollywoodskih filmova o kojem su ti pričali tvoji stariji i na koji su te svećenici upozoravali. Takvo što, naravno, ne postoji, ali nešto blizu tome može se već dugi niz godina iskusiti u FER-ovoj bivšoj kotlovnici – KSET-u.  

KSET Caffe donosi apsolutni kaos, ples uz hitove naših djetinjstava, adolescencije i mladosti. Bućkuriš svih mogućih i nemogućih žanrova pogodnih da demonstriraš cijeli arsenal svojih plesnih pokreta. Od Britney do Kawasakija, od Zane do Eminema, nema šanse da ne dočekaš svoju pjesmu.

Ovo ti je idealna prilika da upoznaš KSET u svom punom prepoznatljivom sjaju, upoznaš masu druželjubivih ljudi i doživiš jedan od prvih jačih studentskih mamurluka. Naime, nakon tradicionalnog zagrijavanja na Martinovci, na KSET-ovom šanku dočekat će te happy hour sa cijenama pića koje se mogu jedino opisati kao studentske. Sve ovo osigurati će ti nezaboravnu noć i teško jutro.

Brucošima FER-a je ulaz besplatan uz predočenje jednog od letaka koje ćemo dijeliti na uvodnom predavanju. Ostali studenti će na ulazu morati izdvojiti jednog medu, a bez iksice možeš uć za 10 kn.

Vrata se otvaraju 15.10. u 22h, a party traje do ranojutarnjih sati.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabaviti na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica, caffe