Glen Coco's Party!

How do we even begin to explain this party?

SO FETCH!

2004. godina upisana je u povijest (kinematografije) zbog jednog jedinog razloga: [Tina Fey nas je blagoslovila s] Mean Girls. Zato u srijedu, 12.10., odajemo počast groolest filmu ikad.

 

Prikazivanje filma počinje u 20:00h i tijekom ćete moći uživati u koktelima, kokicama i ostalim treatsima te svoje frustracije izbaciti u Burn Booku.

Nakon filma nastavljamo partijati: Od Spiceica, TLC-a, Girls Alouda, preko Britney i Xtine, Lindsay i Hilary do Taylor (snake emoji), Miley, Selene i Demi. Samo pop uz pokoju iznimku!

So get in, loser. We're going partying!

Upad na film je free pa tako i na sam party kasnije, ali ako odlučiš ne pogledati (opet) najbolji film ikad i pristigneš tek kasnije, e onda je upad 10kn.

Disclaimer - Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica, film, party