[40] Marčelo & Napeti Quintet

Posljednji zagrebački koncert Marčela bio je u ožujku ove godine pred prepunom malom dvoranom Doma sportova gdje je prvi puta u Zagrebu predstavio novi prateći sastav Napeti Quintet. U sklopu proslave 40 godina kultnog kluba KSET-a koji je Marčelov omiljeni zagrebački koncertni prostor glazbeno umijeće jazzera iz Napetog Quinteta doći će do punog izražaja!

Jazz skladbama obojen Napet Šou, multimedijalno i posljednje izdanje prodano je u 12.000 primjeraka, dokaz da se radi o jednom od najboljih regionalnih autora mlađe generacije.

Pisac, glazbenik i kolumnist Marko Šelić Marčelo dragi je i česti gost ovog malog, ali značajnog kluba. Dosadašnja gostovanja karakterizirali su dugi nastupi koji graniče između glazbenog i kazališnog performansa, tokom kojih publika diše kao jedno skupa s karizmatičnim umjetnikom na pozornici. Dužina nastupa osigurava da na kraju nitko ne ostaje uskraćen za svoju najdražu pjesmu, a kvaliteta da ravnodušnost nije opcija.

Cijena ulaznice iznosit će 55 kn u pretprodaji i 70 na ulazu, a karte možete nabaviti od 12.9. u KSET-u. Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert, kset40