Barb Wire Dolls

KSET i dirty old BOOKING predstavljaju Barb Wire Dolls, band čiji je istinski duh punk and rolla prepoznao i Lemmy (RIP) kad ih je, među prvim bandovima, uzeo za svoju izdavačku kuću.

Preko 700 odsviranih koncerata u 22 države, uključujući i headline nastupe na festivalima govore u prilog činjenici da su uspješan touring band na DIY principima. Prvi album ''Slit'' je snimio legendarni Steve Albini (Shellac, Big Black), a album je pobrao odlične kritike, imaju i nekolicinu singlica, uključujući split s OFF!. Novi album ''Desperate'' je upravo izašao, dok su jedan od premijernih nastupa s novim materijalom imali na velikom Wacken festivalu. U Europu se vraćaju prvi put nakon 2014. godine te domaća publika može na najbolji način provjeriti kako band zvuči na koncertu u KSET-u 3.10.

 

Web/Facebook: www.barbwiredolls.com

Promo Video: https://youtu.be/eNVolGFJ_iY

YouTube channel: https://www.youtube.com/user/BarbWireDolls

Instagram: https://www.instagram.com/barbwiredolls


Ulaz se otvara u 20h. Cijena karte iznosit će 45 kn u pretprodaji i 65 na ulazu, a karte se mogu nabaviti od 12.9. u KSET-u te već sada na ovom linku.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert