Velika Rock Eksplozija #9: From Another Mother, EoT, Tight Grips i Gretta

Ovogodišnja Velika rock eksplozija će se održati od 29.9. do 1.10. u zagrebačkom klubu KSET, gdje će u tri festivalske večeri nastupiti ukupno 12 glazbenih sastava. Velika rock eksplozija će biti prvi festival u kultnom KSET-u ove jeseni, a KSET obilježava i četrdesetu godišnjicu, što ga čini najstarijim studentskim klubom u ex-yu.

U četvrtak, 29.10., u programu nazvanom "Večer pobjednika" će svirati dva zagrebačka (Gretta i From Another Mother) te dva karlovačka (EoT, Tight Grips) benda. Tight Grips je pobjednik ovogodišnjeg HGF demo festivala, Eot je prošlih godina pobijedio na nekoliko demo festivala, Gretta je aktuali pobjednik Rock Off festivala, a zagrebački From Another Mother je osvajač KSET-ovog natjecanja mladih bendova "Čuješ?!".  

 

Gretta (rock)

FB: http://goo.gl/n6Exqm

YT: http://goo.gl/SNOLNg

 

From Another Mother (math postrock)

FB: http://goo.gl/ZCF7c8

YT: http://goo.gl/L2uIkK

 

Eot (alternative rock)

FB: http://goo.gl/2S7IPE

YT: http://goo.gl/PMGBYu

 

Tight Grips (rock)

FB: http://goo.gl/HKHRFi

BC:  http://goo.gl/ZKChm1

 

Cijena festivalske ulaznice je 50 kuna, a karte za pojedinačne dane su 20/30 kn za prvi dan, 20 kuna za drugi te 30/40 kuna za završnu festivalsku večer. Karte će biti u prodaji u Dirty Old Shop-u, Rockmarku i blagajni KSET-a.

 

 Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert