[40] JeboTon Feštival: Lobotomija, Antidepresiv, Sfumato i Yellow Buzz

Nakon što je sa svojim ansamblom proputovao hrvatsku obalu, dobro nam poznati kolektiv bendova JeboTon otvorit će jesensku fazu slavljeničke #kset40 sezone!

JeboTon fešte nisu nova stvar, navikli smo s JeboToncima početkom jeseni u KSET-u slaviti glazbu u iskonskom obliku, no ovoga puta fešta će trajati dva dana (23. i 24.9.) te se pretvoriti u feštival. Broj bendova u kolektivu varira kroz godine, a trenutno se radi o šest bendova koji će po tko zna koji put kompenzirati opasno veliku količinu konstruktivnog i slušljivog sadržaja.

U subotu, 24.9., očekuju nas nastupi Lobotomije, Antidepresiva, Sfumata te gostiju Yellow Buzza! Oba dana uvod u večer napravit će JeboTon Ansambl.

Klikni za prvi dan!

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Cijena jednodnevne ulaznice (petak ili subota) iznosit će 15kn u pretprodaji i 20kn na ulazu, a dvodnevna tj. festivalska karta koštat će 25kn u pretprodaji te 30kn prvi dan na ulazu.

Karte po pretprodajnoj cijeni moguće je nabaviti od 12.9. u KSET-u.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert, kset40