Radio Moscow & Kaleidobolt

Psychodelic rock velikani Radio Moscow nakon više do sedam godina stižu u srijedu, 3. kolovoza, u KSET trgnuti Zagreb iz ljetne letargije! Kao bend podrške nastupit će finski trojac Kaleidobolt. Upad je 50/70kn, a info o pretprodaji stiže uskoro!

RADIO MOSCOW je psychodelic rock/blues bend predvođen gitarističkim genijalcem Parkerom Griggsom nastao 2003. godine. Prvi album „Radio Moscow“ koji je izašao 4 godine kasnije producirao je Dan Auerbach iz Black Keysa, nakon čega 2009. izbacuju „Brain Cycles“. Zadnji studijski album „Magical Dirt“ predstavlja prvi kojeg je bend snimio kao full time trojka, dok na ovoj turneji promoviraju posljednje izdanje „Live in California“. Radio Moscow je jedan od trenutno najznačajnijih predstavnika svog žanra uopće, a ovo im je prvi nastup u Zagrebu nakon gostovanja također u KSET-u 2009. godine.
Parker Griggs – gitara, vokal, bubnjevi
Anthony Meier – bass
Paul Marrone– bubnjevi
Facebook: https://www.facebook.com/radiomoscowband 
Web: http://www.radiomoscow.net/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4WzUS5qHie8

KALEIDOBOLT je trojka oformljena početkom 2014. godine u Helsinkiju. Progresivne strukture pjesama s žestokim riffovima i psihodeličnom atmosferom dobitna su kombinacija koja sjajno funkcionira posebice na live nastupima. Kritika je bila veoma naklonjena prema njihovom debitantskom albumu „Kaleidobolt“ koji je ugledao svjetlo dana u kolovozu prošle godine, dok za kraj godine najavljuju i njegovog full length nasljednika.
Marco Menestrina: bass, back vokal
Sampo Kääriäinen: gitara, vokal
Valtteri Lindholm: bubnjevi
Facebook: https://www.facebook.com/kaleidobolt
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC454uZXIz2-XAb91nGCdA3Q

Na ulazu u klub sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert