Kotlovnica

Planiraš na more, a kuhaš se u gradu? Kuhamo i mi u KSET-u posljednju ovosezonsku Kotlovnicu. Za one koji ne znaju ovo će biti treći put ove godine da smo upregnuli KSET-ov kondenzacijski kotao inspiriran svjetski poznatim Boiler Roomom.

Ugostili smo prvo Jana Kinčla, koji je zagrijao atmosferu svojim techno i house ritmovima, a u drugoj turi smo napravili pravi pravcati DJ session tako što smo pozvali neka od najvećih imena zagrebačke DJ scene. Ložili su tu Akuul, Funk Guru, Yesh, Tvrtko i Basta te organizacijske malenkosti Mradar & Mucic M, a kako je to sve na kraju zvučalo možeš provjeriti na našem Mixcloudu.

Za 25.6. pripremamo nešto još jače nego prošli put i očekujemo vas u još većem broju da se dobro isplešemo. Ako ipak ne budeš u mogućnosti biti tamo pripremili smo live stream koji će biti dostupan na dan eventa. Vrata se otvaraju u 19 sati te će tad krenuti selekcija namjenjena za cijelu večer. Idealno vrijeme za popiti prvu pivu. Glazba će stoga, bez prestanka, trajati minimalno 7 sati!

 

Line up je:

Mradrar & Mucic M 

Ana Antonova 

Rudi Papić 

Oberon 

Novell 

 

Karte se mogu kupiti u pretprodaji na šanku KSET-a od 10-16 sati svakim radnim danom i na dan događanja do ponoći po cijeni od 25 kuna, dok ćeš nakon ponoći trebati izdvojiti 35 istih tih kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

kotlovnica