Ljetni plesnjak feat. Back to Swing

Vratilo se ljeto s ispitima u grad, ali da nije sve tlaka i muka, mi vam donosimo tradicionalni ljetni plesnjak ujedno i završni party Back to Swing sezone! Uplovite s nama u tonove i note '50-ih i '60-ih, obucite točkaste haljinice i suknjice, tregere, leptir mašne, i naravno, plesne cipelice!

Kako bi sve prošlo u što boljem štihu, u pomoć nam skaču super junaci iz Back to Swing škole koji od 2011. svoju ljubav prema swingu produbljuju i šire okolo. Ako je swing bolest, onda ne želimo lijek!
Back to Swing postao je nezaobilazan na svim značajnijim retro ili vintage događanjima u Hrvatskoj. Svojim nastupima, podučavanjima i animacijom sudjelovali su na Dolce Vita festivalu u Rovinju, Vintage festivalu u Zagrebu, RetroDromu na Britanskom trgu u Zagrebu koji su i organizirali, i brojnim lokalnim koncertima i festivalima. Surađuju s brojnim bendovima koji njeguju swing i jazz glazbu inspiriranu prvom polovicom prošlog stoljeća, npr. Big Band HRT-a, Swingers, Big Band Čakovec, Mel & Little Thunders, B & the Bops…


Glazbom nas oprskrbljuje bend "The Jumpin'Jigawatts".To je mladi rockabilly/rock and roll sastav koji zabavlja vibrom klasično-rokerskog repertoara na kojemu se nalaze hitovi poznatih glazbenih velikana kao što su Stray Cats, Elvis Presley, Carl Perkins, Chuck Berry, Ray Charles, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Blues Brothers itd.

Back to Swing 

The Jumpin'Jigawatts 

Ovoliko za sada od nas, ali pratite event jer će biti još iznenađenja!

Ulaz se otvara u 20h i cijena upada je 10 kn, a za studente uz predočenje iksice i BTS članove uz predočenje BTS članske iskaznice je 5 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

plesnjak, swing