40: Ivan Hrvatska

Ivan Hrvatska vratio se u, pogađate, Hrvatsku! Neki ga znaju kao kapetana Croatian Drinking Teama, neki kao legendarnog Slavic Lovera, a neki jednostavno kao Kralja Trasha. Nakon trotjedne turneje koja je krenula u Zagrebu u Vintage Industrial Baru, kraj iste turneje dogodit će se također u Zagrebu, ali ovoga puta u KSET-u! 18.6. Ivan se vraća na mjesto gdje je prije više od 7 godina napravio (kako i sam kaže) „WOW party“ i rasprodao klub. Ivan je jednostavan čovjek i svi znaju što voli – party, piće i žene, a kao glazbene uzore navodi velikane poput Let 3, Miše Kovača, AC/DC-a, rakije i Weird Al Yankovicha. Da voli pošten party nam je potvrdio i svojim novim singlom „Ja volim party“, a uz tu pjesmu u KSET-u možemo očekivati i izvedbe himni poput „Hrvatska Rakija“ i „Hrvatski Rocker“. S obzirom da mu je KSET posljednja postaja na ljetnoj turneji, možemo to shvatiti kao oproštajni party prije nego što se vrati u Kanadu, a samim time jasno je da se to ne smije propustiti!

Kako je bilo u KSET-u 2009. godine možete pogledati u reportaži HTV-a: https://www.youtube.com/watch?v=kERbZHTNI4c

Prije i poslije Ivanovog show programa zabavljat će vas DJ-i Disco sekcije KSET-a koji će se pobrinuti da party party traje cijelo vrijeme.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Cijena karata u pretprodaji iznosit će 20kn te će ih biti moguće kupiti na KSET-ovom šanku, a na dan koncerta cijena karte raste na 30kn. Broj karata je ograničen.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

kset40, koncert