Groodanje - obljetnica 15 godina

KSET ove godine slavi 40 godina postojanja. Dobar dio ljudi koji je dolazio na najbolji i najposjećeniji KSET-ov program 2000-tih isto je u 40tima. A grOOdanju je tek 15. i skužili smo da je zadnji tulum bio ustvari prije 5 godina i da je vrijeme da se prodrmaju kosti. Vidimo se 11.6. i nadamo se vidjeti što više ekipe iz 2000tih! Za one ultranostalgične podigli smo vremeplov koji nas vodi u 2004. http://www.groodanje.voyager.hr/

U KSETu vas očekuje zagarantirano dobro raspoloženje uz Groodanje – 15 godina kaosa kroz zvuk i sliku. Kako kažu Groodachi, švašta se dogodi u 15 godina. Izumru fizički nosači zvuka, nastanu novi glazbeni pravci, a žudnja za smijehom, plesom, zabavom i specijalnim efektima KSETovskog piva ostaje ista. Groodanje u punom sastavu čeka vas 11.6. Cijelo će vas to zadovoljstvo koštati 10, 20 ili 30 kuna, ovisno o vremenu dolaska. 10 kuna će se naplaćivati ulaz do 11 sati, do ponoći će ulaz biti 20 kuna, a oni koji tek nakon ponoći odluče ući, za kartu će trebati izdvojiti 30 kn.

 

Kako bi citirali sami sebe najavom iz 2007.

Ako ne znate što je groodanje, bolje vam je da nikad ne probate.
Ako ste već bili, nije li vam vrijeme da prestanete?

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu [5 kuna] ili preko dana na šanku KSET-a [0 kuna].

tulum, groodanje