Andrew Bear + Malady Lane

9.6. u KSET-u nas očekuje prava Blues Rock/Garage poslastica! Iz Ukrajine dolazi Andrew Bear sa svojim bendom s kojim je na trenutno na trećoj europskoj turneji, a Zagreb je samo jedna od 50-ak destinacija po cijelom kontinentu. Za sebe kažu da sviraju moćan rock’n’roll s primjesama opakog bluesa, a svoje svirke dodatno začine energičnim scenskim nastupom. Na ovoj turneji predstavljaju svoji drugi album pod imenom “Lightness” s kojeg se mora izdvojiti singl “Divine” koji savršeno predstavlja njihov glazbeni izričaj.

 https://www.facebook.com/andrewbearmusic/

http://andrewbearmusic.com/

 

Stream cijelog “Lightness” albuma:

https://soundcloud.com/andrewbearmusic/sets/lightness

https://www.youtube.com/watch?v=eZIhdy1qNnA

 

Spot single “Divine”:

https://www.youtube.com/watch?v=nMn4o1gifFE

Potporu će im pružiti bend koji djeluje u sklopu House of Pablo kolektiva – Malady Lane. Trideset godina nakon i 9000 km udaljen od Seattlea, epicentra žanra, Zagreb napokon ima grunge bend dostojan etikete, iako je sama grupa puno više od nje. Glazba Malady Lanea ima znatno više groovea, ali i znatno više žestine od onih koji su proslavili pravac pa je možda najlakše nazvati ih post-grunge bendom. Malady je, iako star tek nešto više od 2 godine, brzo ukrao publiku ostalih House of Pablo bendova. Dok ne snime prvi album možete pogledati live snimke te dvije pjesme s "House of Pablo" kompilacije i vidjeti kako dečki razvaljuju na koncertima.

https://www.facebook.com/MaladyLane/

 

Malady Lane – Incision:

https://www.youtube.com/watch?v=N-sA4j88ors

 

Cijena karata u pretprodaji iznosit će 20kn te će ih biti moguće kupiti na KSET-ovom šanku, a na dan koncerta cijena karte raste na 30kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert