Game Night: Crash Team Racing

7 je ujutro, budiš se za školu. Lupaš glavom o zid jer si OPET zaboravio napisati zadaću. Moliš mamu da nazove doktoricu da sredi neku ispričnicu jer si „bolestan“. Mama ti popusti uz riječi: „Ovo ti je zadnji put da ostaješ doma zbog svog nemara o školi“. Za kaznu ti je dala spisak kućanskih poslova koje moraš obaviti do njenog dolaska s posla prijeteći ti batinama ako ju ne poslušaš, pokupi ključeve i zatvori vrata. Sav sretan jer ne moraš u školu, staviš CD Crash Team Racing-a, upališ Play Station i tješiš se da imaš vremena za sve poslove koje ti je mama dala.

Prolazili su sati i sati pobjeđujući u svim utrkama govoreći da si najbolji vozač N. Gina u sjevernoj hemisferi sve dok nije nestalo struje. Brzo se digneš ponovno upaliti konzolu, no nisi bio spreman na najveće razočaranje u svih 10 godina svog života. Memory card koji nije bio uključen u Play Station ti je ostao urezan u sjećanje i sljedećih 10 godina tvog mizernog života. Pomiriš se s okrutnom sudbinom i pogledaš na zidni sat da si znaš raspodijeliti vrijeme koje ćeš odvojiti za kućanske poslove i igranja CTR-a. Ovaj put s Memory cardom. U tom trenutku, čuješ otvaranje ulaznih vrata i majka ti se ubrzo pojavi u tvojoj sobi derući se na tebe zbog nezapočetih kućanskih poslova. Dobio si takve batine od mame da ti je poremetila crijevnu mikrofloru, no znaš da je vrijedilo jer si napokon pobijedio Papu Papua.

Dođite u utorak 7.6. u KSET na zadnje izdanje #GameNighta u tekućoj akademskoj godini kada smo odlučili reprizirati hit sa samoga početka sezone - Crash Team Racing.

Prijave za turnir će se vršiti tu večer na ulazu, a prvih 64 sretnika koje se prijave sudjelovat će u turniru, tako da nemojte kasniti!

Tehnička sekcija KSET-a će nagraditi najboljeg vozača peharom koji će vam značiti više od završenog semestra kojeg ponavljate već 3. put.

Ulaz i prijave se otvaraju u 20h, a turnir kreće u 21h. Cijena upada je 5kn za studente, a 10 za ostale.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

game night, crash team racing