40: Frenkie - Promocija albuma Reexperience

Gorio je KSET 2006., a gorit će i 28. svibnja ove slavljeničke godine jer ponovno dolazi Frenkie i touz podršku Kontre i DJ Soula. Dolazi na isto mjesto gdje je prije 10 godina promovirao svoj prvi album „Odličan CD“, no ovog puta predstavlja najnoviji album, svojevrsni best of pod nazivom "Reexperience".

Nakon koncerta KSET ne zatvara vrata već nastavlja s kvalitetnom selekcijom bass muzike. Lokalni mladići Oberön, Akuul, Ante Mucic M i LucyLyu uz puno rada i ljubavi povezuju prostore, klubove i ljude koji se vežu uz njih. Svi su uključeni u razne projekte i kolektive i pokazat će nam kako i zašto je klupska scena u Zagrebu samoodrživa.

FRENKIE feat. Kontra & DJ Soul

Jedan od najboljih repera ovih prostora iza sebe ima brojne albume, suradnje i koncerte pa je došlo vrijeme da se prisjetimo njegovih najdražih pjesama koje je ujedinio na jednom albumu. Na Reexperiencu se nalaze samo neke od njemu dragih pjesama, no nažalost za sve nije bilo mjesta. Osim starih, na ReTu je i par novih, do sada neobjavljenih stvari, kako bi cijelom izdanju dale svježinu.

Pred vama je dakle moja selekcija meni najdražih pjesama. Neke od njih smo malo doradili, neke nismo ni takli jer su savršene ovakve kakve jesu. Neke od njih nisam jako dugo čuo, neke od njih redovno izvodimo na koncertima, a neke opet nismo nikada izveli.“ – poručuje sam Frenkie.

OBERÖN b2b AKUUL [Cosmic Vibes]

Oberön [Cosmic Vibes / Concrete Jungle/ FRüHSTüCK]

Sarajevski DJ, dizajner i graffiti artist sa zagrebačkom adresom. Inače Oberön, osnivač Cosmic Vibesa koji ima za cilj promociju svega što spada pod bass muziku. Dio je i FRüHSTüCK ekipe s kojima radi zanimljive dnevne i večernje evente. Oberön je član sarajevske ekipe Concrete Jungle koja se bavi svim što ima u podznaku dnb i dubstep.

https://www.mixcloud.com/oberonn/

AKUUL [Cosmic Vibes]

Akuul je dečko iz susjedstva. Oduvijek ima uši na glavi pa tako i glazbu u istoj. Godinama se bavi izlaženjem po klubovima kako bi zadovoljio svoju potrebu audiovizualnog podražaja pa je u jednom trenutku odlučio dati publici svoje viđenje tog svijeta. Djeluje na sceni kao dio Cosmic Vibes kolektiva gdje odabire najdraže mu DnB i bass trake. Dosad je puštao u Funk klubu, SuperSuper, AKC Medika, Klub Klub, na Puzzling Buzz partijima u Velikoj Gorici. https://www.mixcloud.com/lukakajeje/

MUC b2b LUC [Bipiem]

Ante Mucic M [Bipiem / Rolanje / Kotlovnica]

Čovik s juga s adresom u Zagrebu bavi se glazbom u bilo kojem obliku. Kao DJ njeguje više glazbenih pravaca, ovisno o momentu, uz funk/breaks/drum and bass/house/techno ritmove. U zadnje vrijeme više se angažira kao DJ pa se njegovu selekciju moglo poslušati u KSET-u, Močvari, Klubu, Mastersu, Swanky Monkey Gardenu... Osim probiranja dobrih glazbenih numera, bavi se sviranjem u instrumentalnom sastavu DrBonito.

LucyLyu [Bipiem / Rolanje]

Ovaj mladi glazbeni entuzijast počinje se baviti DJ-ingom prije svega godinu dana i, kako sam kaže, voli sve, od drum & bassa, housea, hip hopa. Uglavnom, sve što "ima dušu". Član Disco sekcije KSET-a te dio Bipiem kolektiva, iza sebe ima nekoliko nastupa među kojima treba spomenuti i onaj na 6. rođendanu hrvatskog izdanja Chew the Fat! event branda.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni u iznosu od 35 kuna potražite u KSET-u radnim danom od 9 do 16h ili za vrijeme večernjeg programa kojeg možete pratiti na www.kset.org. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 50 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

koncert, frenkie, kset40