Clockwork Psycho, Gužva u Bajt i Mojo Men From Mars

U KSET nam se 26.5. vraćaju dobro znani susjedi iz Ljubljane – Clockwork Psycho!

Ovaj dinamični psychobilly trio na čelu s karizmatičnom Lilith ( u jednoj kanadskoj recenziji prvoga albuma ju je novinar nazvao Pippi Longstockings Of Psychobilly, zasigurno zbog znakovite frizure koja je sada vec njen zaštitni znak) smo imali priliku već nekoliko puta gledati u našem ali i drugim zagrebačkim klubovima uglavnom svirajući kao predgrupa većim psychobilly bandovima, no to se polako mijenja...

Trio kojeg čine Clockwork Lilith (kontrabas i glavni vokal), Marko Valant (bubnjevi i prateci vokal) i Al Eržen (gitara i prateci vokal) je sa svojim prvim albumom „Nightmares From Laibach“ (Fury/Nervous Records U.K) podigao veliku prašinu u europskim psychobilly krugovima, te su zbog njega i zbog broja nastupa (više od 100 u 4 godine) po cijeloj Europi, dobili laskavu  titulu „European psychobilly newcomers of the year 2015“. Nakon turneja i velikih festivala 2015 god. bend je na početku ove godine uzeo predah i snimio novi album koji je nastao u suradnji s Philipom Doyleom (Guitar Slingers, The Polecats, Demented Are Go, Klingonz, Spellbound...) koji se na njega potpisuje kao producent. Kako je Doyle ujedno i vlasnik izdavačke kuće Diablo Records U.K., bilo je za očekivati da će upravo oni izdati 2 album pod imenom „I don't give a fuck“, a upravo njega nam Clockwork Psycho dolazi i predstaviti. Da bi večer protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju pobrinuti će se i njihovi gosti - Gužva u Bajt i Mojo Men From Mars!
Gužva u Bajt također dolaze iz Ljubljane. Vrlo su aktivan, cijenjen i uspješan slovenski street punk band. Zasigurno će vas dobro zagrijati svojim brzim ritmovima i društveno-političkim, ali i šaljivim tekstovima!
Mojo Men From Mars, tko ne zna za njih nije roker! Nakon pauze, nedavno su se vratili na scenu odsviravši nekoliko odličnih koncerata što je jos jedan dokaz da su pravi predstavnici zagrebačke garage punk scene!

Između koncerata će vas zabavljati DJ Peppers i DJ Sweet Irma, članovi poznatog zagrebačkog psychobilly benda Latex Willer.

Pretprodaja kreće u ponedjeljak, 2.5. kada će cijena karte iznositi 35kn i moći će se kupiti na blagajni KSET-a. Na vratima će karta koštati 50kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).


CLOCKWORK PSYCHO

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Clockwork-Psycho/277371932326951?ref=hl

Reverbnation:

https://www.reverbnation.com/clockworkpsycho

 

GUŽVA U BAJT

Sluzbena stranica benda:
http://www.gub.si/

Facebook:
https://www.facebook.com/G.U.B.punk/?fref=ts

 

Bandcamp:
https://guzvaubajt.bandcamp.com/

MOJO MEN FROM MARS
Facebook:
https://www.facebook.com/MojoMenFromMars/

 

Bandcamp:
https://mojomenfrommars.bandcamp.com/releases

koncert, psychobilly