40: Laka

Laka se vraća na mjesto zločina nepunih godinu dana nakon što je sa svojom sestrom Lelom u KSET-u napravio odličan koncert, a ovaj put dolaze povodom 40. rođendana kluba. #kset40

Zadnji put kad se Laka susreo sa zagrebačkom publikom bilo je jasno da su si međusobno nedostajali, a 20. svibnja pružit će se prilika za reprizom. Fanovi ponovno mogu iskusiti njihovu neponovljivu energiju, dobar smisao za humor te prepoznatljiv plesni zvuk popraćen živopisnim scenskim nastupom.

Nedavno su izdali novi singl pod nazivom „Životinje“ koji će naći svoje mjesto na trećem studijskom albumu uz ostatak novog materijala poput „Poželjenje“ i „Gasovi“, a na koncertu možemo očekivati i izvedbe pjesama s prva dva uspješna albuma. Pjesme poput „Međed“, „Brko“, „Zec“ i nezaobilazna „Pokušaj“ sigurno će se svakog prisutnog potaknuti na pjevanje i plesanje.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Vrata kluba otvaraju se u 20h, a karte u pretprodaji možete kupiti u KSET-u (Unska 3) po cijeni od 35 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 50 kn.


Partneri:
Pivovara i pivnica Medvedgrad
Five
ABB
Keross
mStart
Reversing Labs

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

kset40, koncert