Kako ubiti supruga ili Kronološki prikaz netrpeljivosti od strane inferiornijeg spola

Da su muškarci dominantniji od žena u svemu poznato je oduvijek. Čak i u kineskoj filozofiji žena predstavlja sve negativno i tamno (YIN), dok je muškarac taj koji je optimist i romantik (YANG). I kako se uopće protiviti nauku naroda koji nam je dao temelje moderne medicine, aeronautike, bibliotekarstva i td.?

U ova moderna vremena, kada se sve klasične vrijednosti preispituju, kult muškarca je doveden u pitanje do te mjere da svaki dobri, brižni i prije svega inteligentni muškarac mora strahovati za vlastiti život od ruke nemilosrdnih žena koje odbijaju priznati inferiornost, iako je ona neminovna.

Kako su se žene odlučile sukobiti sa svojim dobročiniteljima i kako je netrpeljivost rasla kroz stoljeća možete pogledati u KSET-u u četvrtak, 19.05. gdje će mužjaci dramske sekcije riskirati život da bi se podigla razina svijesti ugroženosti i solidarnosti među muškarcima diljem svijeta.

P.S. Mole se svi muškarci koji vode sa sobom svoje manje dobre polovice da svoja pića drže konstantno uza se i da programiraju broj Hitne pomoći na brzo biranje. Sretno svima!

Glume: Vjekoslav Artić, Karla Biuković, Iskra Cvitković, Filip Fijan, Dora Jakopović, Hrvoje Kovač, Vedran Lovinčić, Marta Lučić, Vana Mladinić, Irena Pejić, Ivan Rittinger, Karlo Stipić, Iva Subotičanec, Pero Vejić, Ana Višević, Vida Zelić, Ivan Zlatar i Mateja Bačić

Scenografija: Irena Pejić, Karlo Stipić, Ana Višević

Kostimografija: Joško Frančeski, Dramska sekcija KSET-a

Majstor rasvjete: Marko Paj

Scenarij i režija: Marino Habulan

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

predstava