Game Night: PES6

Dolaziš sav razjaren doma. Psuješ profesorima cijeli katolički kalendar nakon što si zeznuo zadnji test Prirode i društva. Pitaš se što te natjeralo da odeš u školu danas. „Rekla je da godišnja doba neće biti u testu.“ – žališ se mami i bacaš izlike i isprike znajući da ćeš na kraju svejedno završit u kazni. Potjera te u sobu i nema ti druge – upališ PES 2006, pustiš si Best of Nickelback i preko MSN-a pozoveš prijatelja Nikolu s kojim sjediš na vjeronauku da se iživiš na njemu u virtualnom svijetu. Znaš da ti je frend loš i plače nakon prvog primljenog gola pa si uzeo Dinamo, momčad koja je uvjerljivo najgora u igrici da mu napokon bar malo popustiš. Počinje tekma i vidiš da je uzeo Inter koji je bar 10 puta bolji od tvog kluba i nije ti više svejedno.

Kraj utakmice, Nikola ima 1 šut prema tvoje golu, a ti ih imaš 32 prema njegovom i izgubio si 1:0. Razbiješ joystick jer znaš šta će te dočekati u školu kad se pročuje od koga si izgubio utakmicu. Dolaziš u školu sljedeći dan kao najveća sprdnja cijele generacije 4. razreda jer si izgubio od „Luzera Nikole“.

 

Dođi 17.5. u KSET na novo izdanje #GameNight-a i pokaži da si bolji u PES-u 2006 od "Luzera Nikole". 

Najbolji fudbaler će, osim najboljeg društvenog statusa, biti nagrađen i vrijednim peharom. (Nije baš kao onaj iz Lige Prvaka, al nije ni daleko od toga)

Prijave za turnir vrše se tu večer na ulazu, a prvih 32 ljudi koji se prijave sudjelovat će u turniru tako da nemojte kasniti!

 

Ulaz i prijave se otvaraju u 20h, a turnir kreće u 21h. Cijena upada je 5kn za studente, a 10kn za ostale.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

game night, pes