Stiholoporter ugošćuje: Fictionplaygrounds

FictionPlayGrounds, intermedijalna platforma usmjerena na povezivanje i suradnju autora i autorica iz različitih medija/umjetnosti u suradnji sa Stiholoporterom organizira svoj prvi live prezentacijski event. Ovoga puta polazište je pisani tekst u interpretaciji petero izvođača-Tanje Abazi, Aleksandra Đikića, Barbare Horvatić, Karla Krznarića, Andree Rašpolić.

Na prozne se i poetske tekstove FPG-ovih autora i autorica nastavljaju prema njima specifično napravljeni vizuali i glazbeni intermezzi.
Autori međusobno ne komuniciraju o strukturi svojih radova, interakcija se događa na razini djela i izvedbe. Koliko se tekst, vizual i glazba mogu nadopuniti, može li interakcija s drugim medijima promijeniti način na koji ih kao zasebne umjetnosti promatramo i doživljavamo? Hoće li glazbena izvedba utjecati na interpretaciju izvođača? Koliko je medijskih podržaja potrebno da zadržimo vašu pažnju?
Nakon glavnog dijela programa predstavit ćemo FPG-ov tim, ali i svirati dobru glazbu. Tko nam sve dolazi u goste, kakva iznenađenja spremamo i tko su ti talentirani FPG-ovi autori i autorice saznat ćete uskoro-zasada je dovoljno da označite u svom planeru 11.5. kao FPG dan, nećemo vas razočarati  :)

Fictionplaygrounds FB

Stiholoporter FB

Ulaz se otvara u 20h i iznosi 5kn.


Sa sobom je potrebno imati zelenu člansku iskaznicu KSET-a. Iskaznicu je moguće kupiti na ulazu (5kn) ili tijekom dana na šanku (0kn).

stiholoporter, fictionplaygrounds