Čuješ?! finale: FROM ANOTHER MOTHER, BELLETI i BREAKDOWN!

Nakon 4 polufinalne večeri, vrijeme je da najbolji od najboljih još jedan put pokažu što znaju! U finalu će se boriti za nagrade poput poklona Auteh music shopa (pobijednik publike), snimanja single-a u Greenwood studiju, snimanja spota u režiji KSET-a te nastupa na Brucošijadi FER-a (pobjednik žirija).

From Another Mother je math/prog/rock bend iz Zagreba. Ove dečke krasi orginalnost i uvježbanost jer takvu glazbu i nije baš najlakše za svirati. Osim što dobro sviraju dobro se i zafrkavaju što se može vidjeti u njihovim intervjuima. Izbacili su za sada svoj jedini EP “Bratebra”.

YT: goo.gl/ahWISS

Belleti su zadarski funk manijaci koji dolaze razmrdati kukove i odraditi trening skidanja kilograma pred ljeto.Iako su krenuli u smjeru novog vala, izmjenama članova utaborili su se u funky družinu kako i priliči jednom bendu s mora.Imaju izbačeno jedno izdanje iz 2014. Imena „I“ dok trenutno rade na snimanju novog albuma.

SC: https://soundcloud.com/belleti-band

Za kraj tu je i Breakdown! – energetska bomba iz Zaboka. Praše svoju, moderniju verziju hard rocka i jaaako su dobri u tome. Svirali su posvuda, a uskoro idu i izvan granice naše države. Prošle godine izbacili su album "Traveling Medicine Show", koji je dobro prošao kod publike, vrtio se po radijima i vjerno prikazao o kakvom se bendu radi. Album nije dečke zasitio pa su se opet vratili igrati u studio, a što se radilo moći ćete čuti uskoro u KSET-u!

BC: https://breakdownrocknroll.bandcamp.com/

Ulaz se otvara u 20:00h. Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn! Svaka ulaznica je ujedno i glasački listić kojima će se birati pobjednik publike.

Više o programu na: https://www.facebook.com/cujesKSET

Partneri:

terapija.net
Perun.hr
Pivovara i pivnica Medvedgrad
Audio Tehnologije
SoundGuardian Portal
Radio Student
Greenwood Studio
Metal Jacket Magazine
Ziher.hr
RavnoDoDna
Grad Zagreb Službena stranica
Studentski Zbor Sveučilišta U Zagrebu

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

čuješ, koncert