Beer Pong #2

Bacamo se u novu potragu za apsolutnim vladarom zelenih stolova. Ovaj akademsko-olimpijski sport, kao i sve bitnije u svijetu, ima korijene u Lijepoj Našoj Er Ha. Naime, prvi registrirani igrač beerponga je hrvatski emigrant L.Z. u SAD-u, rodom iz Čađavog Luga. On je ujedno i suosnivač Beer Ponga kakvog znamo danas. Jednom prilikom je spomenuti L.Z. iz oklade s društvom kongoanskog porijekla i izvanredne sposobnosti skidanja kotača s tuđih automobila, bacao loptice ljudima na glavu. No, nitko od njih nije očekivao da će slučajno otkriti najdraži sport svih sedamnatestogodišnjaka. Dan nakon što su napisali prvi set pravila i registrirali udrugu, svi su deportirani zbog ilegalnog uzgoja skakavaca.
Ako i vi želite biti dio povijesti, dođite u KSET 7.5. i budite na domak statusa profesionalnog sportaša barem jednu večer. I zapamtite: gubitnici piju najviše.

Igrat će se u timovima po 2 osobe, turnir će biti za 32 tima, a prijave ćemo raditi na licu mjesta!

Vrata kluba otvaraju se u 21h kao i prijave, a oko 22h krećemo s igranjem. Kotizacija po timu iznosi 30kn. Dođite na vrijeme kako vam netko ne bi ukrao mjesto u turniru :)

Upad je 5kn za studente, a 10kn za one bez iksice.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

beer pong