After MI Caffe

Studentski život u 'rvata i nije toliko loš, ako izuzmemo te mrske, nametnute i bezrazložno obvezatne ispite. Mislim, nije dovoljno da nam troše vrijeme obaveznim predavanjima, labosima il' čim već, i zadaćama. I još k tome "među" ispiti. Dok nam se američka sad već platinasta mladež smije u facu sa svojih springbrejkova, utapajući se u razrijeđenoj pivi i raspravljajući klimatske promjene na politički korektan način, jer ne d'o Allah da se nekog uvrijedi, naši Khevenhilleri s FER-a koji su se odlučili za obrazovanje stegom i palicom gvozdenom izlaze iz svojih pećina, svježe obrijani i željni onakvog studentskog života o kojima su pričali njihovi preteče. Jer nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, a bogami ni da pivo nije dobro sjelo.

I, obzirom da smo svi post ispitno još uvijek previše osjetljivi na sunčane zrake, valja utjehu utažiti u glazbi koja rane liječi, ženama mami osmjeh, muškarce vida u kolo, a čaše tjera na pucanje (zbog čega i imamo plastične čaše). KSET Caffe još jednom vraća studentsku populaciju u život, onaj pravi studentski, zbog kojeg svi nastojimo uzeti apsolventsku godinu. Garantiramo vam da znate sve tekstove. Partijat ćemo ko da je '74. jer se tad sto posto barem jednom opako dobro partijalo.

Ulaz je besplatan za studente FER-a (E-indeks), 5 kn za studente drugih fakulteta (iksica), a 10kn za sve ostale.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (iznimno za ovaj program 0 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

party