ZEZ + Živa Muzika: Born In Flamez (Berlin) + Ivna Ji (Zg)

* ŽIVA MUZIKA & Zavod za eksperimentalni zvuk predstavljaju*

BORN IN FLAMEZ (Berlin)
+ IVNA JI (Zagreb)

►BORN IN FLAMEZ
Born In Flamez je “transhumani eksperiment” iz Berlina čija glazba predstavlja spoj futurističke elektronike, grimea, popa i industriala te koječega drugog. Projekt nazvan prema kultnom feminističkom SF filmu premijeru je doživio ni manje ni više nego na kompilaciji ‘Modeselektion’. Uslijedio je ‘Polymorphous’ EP za berlinski UnReal te prateća kolekcija remikseva koja okuplja neke od trenutno najzanimljivijih producentica elektroničke glazbe kao što su Paula Temple, Aïsha Devi i Anika.
Born in Flamez je do sada imao/la priliku nastupati na festivalima CTM i Mutek.Mx, kao predgrupa HEALTH i Oneohtrix Point Never, na (ne)slavnom berlinskom queer partiju Gegen… “Portishead za generaciju
techno entuzijasta” plijeni pažnju eklektičnim glazbenim izričajem, dojmljivim live nastupima i originalnim vizualima. U posljednje vrijeme, Born in Flamez ste mogli čuti na mixtapeu WWWINGS te u suradnji s MODESELEKTOR (OFFICIAL SITE). Uskoro se slušamo i gledamo – u KSETu!

https://www.facebook.com/BorninFlamez.authentic
https://soundcloud.com/born-in-flamez

► IVNA JI
Zagrebačka producentica i DJica Ivna Ji već je dugo prisutna na domaćoj sceni, a odnedavno snima punom parom. Njen mračni electro zvuk mračnog SF ugođaja karakteriziraju repetitivni sintesajzeri, pulsirajući ritmovi i catchy melodije. Osim brojnih DJ nastupa, iza sebe ima kolaboraciju s Headcruiseom za Deurun Records i samostalni EP ‘Kites’ na Adriatiko Recordings uključuju remikseve DANIELA LA LUZ i
Honored Matres. Trenutno izdaje za meksički Aztlan i priprema EP za londonsku etiketu brokntoys. Ovom prilikom provjerit ćemo što se to sve kuha za nadolazeća izdanja!

https://www.facebook.com/ivnayuri
https://soundcloud.com/ivnaji

Ulaz se otvara u 20h, cijena ulaznice iznosi 35kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, zez, živa muzika