Skroz friško: PJ Harvey, Iggy Pop, M.O.R.T...

Skroz friško je nova KSET-ova slušaonica na kojoj možete čuti najsvježiju glazbu, kako domaće, tako i strane scene. Bilo da se radi o novim klincima o kojima bruje svi portali ili novom albumu vašeg najdražeg benda, "Skroz friško" nudi vam priliku da ostanete u korak sa suvremenim glazbenim tokovima. U ugodnoj atmosferi puštat ćemo najvruće albume od početka do kraja, a između njih ubaciti i nekoliko "friških" singlova. Ako nikako ne stižete poslušati novu glazbu koja vas zanima ili samo želite poslušati dobru novu glazbu u ugodnoj KSET-ovskoj atmosferi, svratite kod nas u srijedu 4.5.

Na prvom izdanju "Skroz friško" moći ćete čuti:

Iggy Pop - Post Pop Depression

Kum punka ponovno se vraća i to sa super jakom podrškom. Uz pomoć gitariste i pjevača Joshua Hommea i klavijaturiste Deana Fertita iz QOTSA-e te bubnjara Arctic Monkeysa Matt Heldersa. Post Pop Depression je sve što Iggy Pop predstavlja pomiješano s dozom Desert Rocka.


PJ Harvey - The Hope Six Demolition Project

Jedna od headlinera ovogodišnjeg InMusic Festivala nakon njezinog uspješnog i nagrađivanog Let England Shake, PJ Harvey nam donosi njezin najnoviji album The Hope Six Demolition Project koji ćete prije nego ga čujete na Jarunu moči u potpunosti preslušati na našoj slušaoni Skroz Friško.


 M.O.R.T. - Tužna Kocka

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk–blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa.  Nakon što su se probili u glavne tokove domaće scene posljednjim albumom "Odjel za žešće",  "Tužnom kockom" poručuju da su tu došli da ostanu.


Weezer - White Album

Dvije godine nakon njihovog zadnjeg albuma, dolazi nam posljednje izdanje Weezera. Četvrti istoimeni album poznatiji kao i White Album najnovije je izdanje s kojim se Weezer pokušava vratiti svojim korijenima iz 90-ih, tj. njihovim najpoznatijim i najutjecajnijim albumima Blue Album i Pinkerton. Po nama, to im je pošlo i za rukom. Ako ne vjerujete, dođite se uvjeriti.


Deftones – Gore

Ovi alternative metal velikani najpozatiji su po tome što u metal uklapaju razne žanrove te eksperimentiranjem stvaraju nešto jedinstveno. 21 godinu i 8 albuma kasnije i dalje ne pokazuju ni najmanje znakove posustajanja.

Vrata se otvaraju u 20h, a zatvaraju u ponoć.

Upad je besplatan za studente, a oni bez X-ice morat će izdvojiti 5 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

skroz frisko, slusaonica