Scarlet Notes i Seven Mouldy Figs

U četvrtak 28. travnja stiže nam zadarski alter rock bend Scarlet Notes. U nešto manje od dva sata svirke predstavit će cijeli svoj debitantski album 'Naivno srce', te nedavno pokrenuti koncept projekt '3/3'. Podršku će im pružiti zagrebačke 7 Mouldy Figs koje će izviriti iz studija isključivo rade ove svirke.

Scarlet Notes je alter rock trojka iz Zadra, u sastavu Zrna (vokal, bass gitara), Josip (bubnjevi) i Leonardo (gitara). Bend je osnovan 2010. godine, a intenzivno autorski rade zadnje tri godine. U 2014. su nastupili na više hrvatskih demo festivala i izborili finale HGF-a (2.mjesto), finale Hr demo kluba (5.mjesto), te finale Zadarske gitarijade.

U rujnu 2014. su potpisali za Aquarius Records, te izbacili svoj prvi singl ‘Sanjamo’. U prvoj polovici 2015. godine su predstavili još dva singla i videospota za pjesme ‘Dodiri’ i ‘Kraj jedne ljubavi’, a zahvaljujući suradnji HGF Demo festivala i MBM Managementa bili su i na mini turneji u Velikoj Britaniji. Početkom srpnja na red je došao dugoočekivani debitantski album pod nazivom ‘Naivno Srce’, te video istoimene pjesme sa zadarske promocije albuma.

U veljači 2016. godine izdaju novi singl ‘Obrisi’ kojim najavljuju svoj koncept projekt nazvan ‘3/3’. U naredne dvije godine izdati će tri puta po tri tematski i ugođajno srodne pjesme, te ih na kraju objediniti na albumu.

FB: https://www.facebook.com/notes.scarlet

Obrisi: https://www.youtube.com/watch?v=dRb1P0r7a1o

Naivno srce: https://www.youtube.com/watch?v=obD89Fiox14

 

Seven Mouldy Figs (7MF) je alter-rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., a aktivan od trećeg mjeseca 2013. godine. Uz poneke promjene u postavi bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo eksperimentalnom smjeru s Laurom N. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara) i Lucijom (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i BiH te izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku. Trenutno radi na prvom albumu koji je najavljen singlom ‘Sound 008’ i koji će ugledati svijetlo dana ovo proljeće.

FB: https://www.facebook.com/SevenMouldyFigs

BC: https://sevenmouldyfigs.bandcamp.com/

Sound008: https://www.youtube.com/watch?v=HZhy-xiJYA4

That Little Pain: https://www.youtube.com/watch?v=HZhy-xiJYA4

 

Pretprodaja kreće u ponedjeljak 11.4. kada će karte iznositi 15kn i moći će se kupiti na blagajni KSET-a. Na vratima će karta koštati 20kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

koncert