DEFYING GRAVITY festival / FOREPLAY – warm-up party

Ako ste jedni od onih koji štuju biciklističku i skate kulturu, street art ili samo rado uživaju gledajući druge u zamamnim vratolomijama dok u swag izdanju fleksaju, ovaj party je idealan za vas. Iza njega stoji ekipa iz Defying Gravityja koja svojim warm-up partyjom želi upoznati zagrebačku publiku s ovim festivalom biciklizma i urbane kulture.

O sebi i o festivalu kažu sljedeće:

Vjerojatno još niste čuli za nas, ali postojimo već 5 godina. Mi smo Defying Gravity i ovo je naš promo party, naš Foreplay.

Festival Defying Gravity se održava u Samoboru, 11. lipnja 2016. Prvi Festival biciklizma i urbane kulture (Defying Gravity) prvi puta je održan u Samoboru 2012. i otada se održava tradicionalno jednom godišnje. Projekt svoju prepoznatljivost aktivno razvija već godinama. U počecima festival je bio lokalnog karaktera međutim kako se priča razvijala i publika Festivala se širila sa lokalne razine preko županijske pa sve do internacionalne razine. Sadržaj festivala sastoji se od umjetne stijene za penjanje gdje svatko može isprobati kako je to popesti se na stijenu, a posjetitelji mogu isprobati “slackline” te plesne aktivnosti. U popodnevnim satima počinje natjecateljski dio programa ­ BMX/MTB contest na rampi za skakanje, parkour, trial (poligon s preprekama za bicikle), skate jam i break dance tijekom kojeg se održava i show dio programa kao što je flatland (moderni ples na biciklu), akrobacije na motorima, street art izložba, performansi, art galerija i još puno toga.

 

Da vam utorak, 26. travnja ne bude dosadan i tmuran, na warm up partyju razveselit će vas dobra ekipa i muzika koja tjera na prkošenje gravitaciji. Naši gramofoni će brujati od trapa, old school hip hopa, dubstepa, drum and bass­a i ostalog na kaj se flexa. Ulaz se otvara u 20h, a zagrijavanje kreće od 21h, kada uz DJ-eve domaćine roka i Bipiemova mlada snaga LucyLyu (poznat i po gostovanjima na CTF! Croatia i Rollup-u).

Upad je 10 hrvatskih novaca - napominjemo da kupnjom karte podržavate ideju i realizaciju festivala.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica, warmup