15-ti ROĐENDAN TERAPIJA.NET-a

Ove godine u KSET-u 23/04/2016 terapija.net slavi jubilarni 15. rođendan. Kao i zadnjih nekoliko godina, i ove će godine koncertno proslaviti jubilej. Misao vodilja koja je terapiji najvažnija pri odabiru izvođača je davanje podrške bendovima neupitne kvalitete, koji po popularnosti još nisu dohvatili ono što im pripada.


Znači, koncertom će vas i nas stoga počastiti sljedeći bendovi:

Thee Melomen

Band kaže o sebi:
„Rock 'N Roll nije nuklearna fizika, uzmeš tri riffa, dodaš refren, solažu i to je to. Tako je oduvijek bilo, od Chuck Berry-ja do Ramones-a, od New York Dolls-a do Stones-a. Upravo je to zvijezda vodilja Glam-ificirane power pop n roll četvorke iz Zagreba pod imenom Thee Melomen. U dvije godine koliko postoje, već su u Zagrebu dijelili stage s bendovima iz Belgije, Njemačke, Grčke, Srbije, Rusije, Kanade, Japana i naravno Hrvatske, a s nekim dijele i zajedničku ljubav prema Dolls/Heartbreakers familiji. Thee Melomen su filtrirali utjecaje svih svojih uzora i iz vlastitog kuta stvorili svoju viziju street rock' n 'rolla. „


Garage in July

Visokooktanski Swamp'n'Roll sastav. Četvorica mladića začarana duhom Delte. Misija je jednostavna: prenositi naslijeđe Groove-a, naslijeđe Bluesa. Sviramo direktno i iskreno, iz jaja i srca. Pjesme nastaju same od sebe, spontano i bez predumišljaja zato što je osnova benda pravo prijateljstvo. Osjećati ritam Delte znači ostati zdrav i snažan u ovim šugavim i umjetnim vremenima.
Nas je četvero i imamo svoja imena, ona koja su nam dana. Kad sviramo i kad smo skupa, preuzimamo prave identitete.
Mi smo velika djeca, a odrasti je samo zamka. Naša glazba uvijek donosi samo Ljubav.
Buka i znoj. Ljubav i Swamp 'n' Roll.


Čudnoređe

Kad me pitaju: "koju vrstu glazbe sviraš?", kažem im: "tragikomediju". Ne pokušavam stvoriti novi stil. Ono što je novo i eksperimentalno za naše osobne spoznaje, povijest glazbe (i umjetnosti općenito) već je odavno prožvakala. Jesam li zaista stvorio nešto novo ili ne, znat će se tek s vremenskim odmakom. Jedino što nastojim je biti iskren s onime što je već izmišljeno. Rezultat toga je pluralistička fuzija raznih žanrova. Jedino mi ta opcija ne postavlja nikakva ograničenja u izražavanju osjećaja i misli. I ostavlja mi kombinacija do mile volje bilo da izmišljam svoje ili parafraziram postojeće kreacije. Istina, time se ne mičem dalje od postmodernističke paradigme. Ali čemu da opet idemo dalje u novo udaljavanje? Valja ići BLIŽE - to osjećam kao misiju.


Mr. Albino

We're an alternative, outlaw rock band from Zagreb, Croatia, consisting of currently four members: Dave Alan(vocals), Stribor Bob(guitar), Velimir ''Lizard'' Topić (bass) & Ivan ''Cimi'' Marinović (drums and percussions). We combine various arts along with many musical genres including funk, blues, grunge and more...

 

Vrata se otvaraju u 19:00h. Cijena ulaznice iznosi 20kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, terapija.net