Kotlovnica

S veseljem vam predstavljamo drugu po redu Kotlovnicu u KSETu!

Zaljubljenici elektronske glazbe znaju kako je zagrebačka techno/ house/ tech house scena u punom cvatu, te se može pohvaliti sa dosta kolektiva i zvučnih imena koji djeluju i grade urbanu kulturu na području grada Zagreba, a i šire. Novo izdanje Kotlovnice vam donosi ono najfinije od najfinijeg. Odličan audio-vizualni provod inspiriran Boiler Roomom očekuje vas u KSET-u uz dobro poznata imena zagrebačke elektronske scene.



Svoj rad i glazbenu selekciju predstaviti će nam :

Akuul (Oberkull / Cosmic Vibes)
https://www.mixcloud.com/lukakajeje/

Dečko iz susjedstva koji je dio Cosmic Vibes-a te osnivać pokreta Oberkuul sa starim liscem Oberonom. Na ovoj večeri će se mladi Akuul pozabaviti dubljim i svemirskim tonovima house-a koji, vjerujte nam, nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Tvrtko i Basta (Fonetika)
https://www.facebook.com/fonetikazg

Rezident ekipa iz legendarnog Sirupa koja dolazi na Kotlovnicu prodrmati KSET dubokim i old school ritmom. Samo pure&proper, samo vinyl!

Funk Guru (CFSN)
https://soundcloud.com/funkguru

Nenad Barić, poznatiji kao Funk Guru, jedan od osnivača CFSN-a, ekipe odgovorne za neke od važnijih klupskih događaja u Zagrebu u posljednjih desetak godina (Illectricity festival, Illectric Funk, Videoskop, playground! itd.) Nenad se DJ-anjem bavi od svoje petnaeste godine, kada je kupio svoj prvi par Technicsovih gramofona. Nakon niza godina posvećenih drum’n’bass-u, 2005. se okreće dubstepu a u posljednjih nekoliko godina kombinira veoma raznolik spektar žanrova elektronske glazbe, od drone zvukova Oneohtrix Point Never i Flying Lotusovih apstraktnih beatova, Shedovog techna i UK zvuka Joy O-a pa do svježeg post d’n’b zvuka Um Unita i DJ Rashadovih juke/footwork ritmova… Ipak, ono što prevladava u njegovim setovima posljednjih godinu dana je deep house, no sve ovisi o kontekstu i prilici. And that occasion is now!

Yesh (CTF Cro! / Casa)
https://soundcloud.com/yesh-zagreb

Osnivač legendarne klupske večeri JabbaTon te pokretač Chew the Fat! Croatia koja se u 6 godina svog postojanja prometnula u najznačajniju regionalnu klupsku večer posvećenu bass glazbi. Krajem 2012. osniva i vlastitu etiketu JabbaTon Records posvećenu bass glazbi uz izdanja za neke od poznatih britanskih underground umjetnika kao što su P Money, Footsie (Newham Generals) i Killa P, ali i regionalne renomirane producente Billaina i Filipa Motovunskog.

4 godine bio je autor i voditelj glazbene radijske emisije Night Drive na Radiju 808, a 2015. počinje raditi na yammat FM-u. 2014. je za Yesha također bila jako uspješna pa kao sudac sudjeluje u finalu hrvatskog Burn residency natjecanja, biva programski voditelj kluba Deep na Zrću te pokreće i četvrtu klupsku večer imena #Casa posvećenu house i techno glazbi. Ista godina bogata je i suradnjama pa tako postaje i službeni DJ underground reperice Diyale, a često mu se u DJ setovima kao vokalna pratnja priključuje i Remi, svima dobro poznata vokalistica grupe Elemental.
Nastupao je na najvećim festivalima u regiji kao što su Ultra Europe, EXIT, Outlook, Terraneo, Hideout, Fresh Island, Springfestival Graz, Seasplash, Ferragosto Jam itd., a dijelio je pozornicu s imenima kao što su Jessie Ware, Lee „Scratch“ Perry, Andy C, Wilkinson, Erol Alkan, Coldcut, DJ Craze, Goldie, Krafty Kuts, Marky, Noisia, Sigma, Friction, Gorgon City, Redlight, Plastician, Jack Beats, Skepta…

Za warm up će se pobrinuti Mradar i Ante Mucic M u b2b izvedbi, ujedno i rezidenti Kotlovnice.

https://www.mixcloud.com/ante-mucic-m/
https://www.mixcloud.com/Mradar/

Dođite zaplesati, podržati scenu i biti dio kulture !

Ulaz se otvara već u 19h, a cijena upada prije ponoći koštat će 20kn, dok ćete nakon ponoći morati odvojiti 30kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

kotlovnica