SOC. PED.+/ Vol. 2.

Jeste li čuli? I ove godine sprema se SOC.PED.+!
A što je to uopće?
Sigurno nešto za top studente... neke radionice!
Ne, ja baš mislim da su to neka predavanja za one koji žele znati više...
Ma ne! To je najluđi party godine, bolji čak i od dočeka Nove.

Drage kolegice i kolege,

po uzoru na prošlu godinu i ove godine održat će se popularni Soc.Ped.+. Vrijeme je da se malo zabavimo, a ove godine će se za to pobrinuti USSP - Pupovci.
Datum naše zabave bit će 14. travnja, a održat će se u KSET-u s početkom u 20:00 sati.
No Soc.Ped.+ nije samo party, već i prilika da pokažete svima što ste sve van klupa ERF-a i da pokažete vašu drugu stranu. Ovim putem pozivamo studente socijalne pedagogije da se priključite i predstavite svojim hobijima. Možete predstaviti bilo što čime se bavite u slobodno vrijeme – glazbom, plesom, glumom, sportom! Naravno, ako se bavite nekim drugim egzotičnim aktivnostima poput štrikanja, lončarstva, kuhanja, umjetničkog plivanja, prijavite se i pokažite nam! Šalu na stranu, ali, sve je dobrodošlo
Ukoliko se bavite fotografijom ili slikarstvom, moguće je prezentirati vaše radove izložbom ili pomoću projekcije. Ako je vaše umjetnine (bilo kojeg tipa) teško transportirati ili izložiti možemo i njih prikazati putem projekcije.
Također, možete se prijaviti samostalno, kao grupa ili na razini cijele godine.
Prijave se primaju do 1. travnja na mail soc.ped.plus@gmail.com. U prijavi napišite ime, prezime i kratko opišite točku ili hobi koji želite prijaviti.
Ovaj događaj otvoren je za sve, bez obzira da li ćete se predstaviti svojim hobijem ili se samo želite zabaviti i pogledati čime se bave vaši kolege. Povedite prijatelje, cimere i cimerice, braću i sestre!
Come to the other side, show us what you got! Or just have fun with us!

Ulaz je besplatan, a sa sobom morate imati člansku (zelenu) iskaznicu KSET-a koju možete nabaviti tokom dana besplatno u KSET-u ili na dan događaja na ulazu po cijeni od 5kn.
Veselimo se vašim prijavama!

Kako je Soc.Ped.+ uopće nastao, tko ga je osmislio i započeo pročitajte na našem webu: http://pupovci.weebly.com/socped.html