Čuješ?! - Pravica, Belleti, Breakdown!

U utorak 14.2. u KSET se vraća Čuješ?! s posljednjom polufinalnom večeri. Do sada su održana tri koncerta na kojima se predstavilo 9 bendova koji će, zajedno s ova tri, konkurirati za finalnu večer 10.5.2016. U finalnoj večeri bendovi će se „boriti“ za nagrade: glazbena oprema iz Auteh-a music shopa, nastup na Brucošijadi FER-a, nastup na Velvet Festivalu na Krku, snimanje single-a u Greenwood studiju i snimanje spota u režiji KSET-a. Nagrade će biti podijeljene u 2 kategorije i to pobjednik publike i pobjednik žirija koji će biti sastavljen od glazbenih novinara.

U utorak se na KSET-ovu pozornicu penje Belleti. Zadarski funk manijaci dolaze razmrdati kukove i odraditi trening skidanja kilograma pred ljeto. Iako su krenuli u smjeru novog vala izmjenama članova utaborili su se u funky družinu kako i priliči jednom bendu s mora. Imaju izbačeno jedno izdanje iz 2014. Imena „I“ dok trenutno rade na snimanju novog albuma.

 

SC: https://soundcloud.com/belleti-band

 

Osim Belleti-a stiže i Pravica. Ovaj četverac dokazuje da se u Oroslavlju može baviti i nečim drugim osim kartanjem. Pravica je etno/alt rock bend koji pjeva na kajkavskom što ih, kao i sam žanr, ističe iz mnoštva bendova. Počeli su kao duo, a bend se vremenom nadograđivao i pravo je pitanje koliko će članova imati. Nedavno su izbacili svoj prvi album „John i potraga za srećom“ pa će ovaj nastup biti premjera tog izdanja. Dečki su najavili da dolaze u naelektriziranoj postavi i da skakanja neće faliti.

 

BC: https://pravica.bandcamp.com

 

Za kraj tu je i Breakdown! – energetska bomba iz Zaboka. Praše svoju, moderniju verziju hard rocka i jaaako su dobri u tome. Svirali su posvuda, a uskoro idu i izvan granice naše države. Prošle godine izbacili su album Traveling Medicine Show, koji je dobro prošao kod publike, vrtio se po radijima i vjerno prikazao o kakvom se bendu traži. Album nije dečke zasitio pa su se opet vratili igrati u studio, a što se radilo moći će se čuti uskoro u KSET-u!

 

BC: https://breakdownrocknroll.bandcamp.com

 

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno! 

Više o programu na: https://www.facebook.com/cujesKSET


Parteri:
terapija.net
Perun.hr
Pivovara i pivnica Medvedgrad
Audio Tehnologije
SoundGuardian Portal
Radio Student
Greenwood Studio
Metal Jacket Magazine
Grad Zagreb Službena stranica
Studentski Zbor Sveučilišta U Zagrebu

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

koncert, čuješ