Dvoboj Filmova: NEBRASKA vs. UP

Tema: Starost
 
Nebraska:
11.4.2016. 19:00h
R: Alexander Payne
2013., 1h 55m, SAD
Glavne uloge: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb
 
Woody Grant, ostarjeli rekreativni alkoholičar, polazi na putovanje za svojih navodnih milijun dolara nagrade u pratnji svog sina koji ga pokušava dokučiti. Nebraska je u srži priča o odnosu oca i sina, prikazana kroz humor i jedinstveni vizualni stil. 
 
Up
5.4.2016., 21:00
R: Pete Docter, Bob Peterson
2009., 1h 46m, SAD
Glavne uloge: Edward Asner, Jordan Nagai, John Ratzenberger
 
Carl, djedica suočen s odlaskom u dom za umirovljenike, odluči se za jednu zadnju pustolovinu. Sjetivši se obećanja danoj u djetinjstvu, on i njegova kuća polete nošeni balonima do izgubljene zemlje u Južnoj Americi. No, nije sam, pošto  suputnika  dobiva u 8-godišnjem Rusellu, koji je čvrsto odlučio dobiti svoju izviđačku značku za pomoć starijim osobama.
 
BYOB
Disclaimer- Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju. S druge strane, dostupne su samo članovima Kluba svih razina (boja) u koje ulaze i zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu ( 5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)
dvoboj filomva, projekcija