LETARG / THE IMMIGRANTS

U srijedu 30.3. u KSET-u ćemo gledati 2 promocije albuma! Letarg promovira svoje novo izdanje “Faze budnih sanjara“ dok će im podršku pružiti mađarski The Immigrants sa svojim albumom „I need help“.

Letarg je kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec), u tipičnoj rock formaciji, na uvjerljiv, prirodan i energičan način interpretirati svoje pjesme. Radi se o pop pjesmama koje istovremeno pokušavaju svojom jednostavnošću natjerati na ples te iznenaditi svojom kreativnošću i lucidnošću.

U listopadu 2014. godine izlazi debitantsko izdanje “Paravan” koje odiše starim, reskim i sirovim zvukom koji se provlači kroz moderno skladane pjesme. Ovakva formula plod je produkcije i masteringa koje potpisuje sam Letarg.
U ožujku ove godine izlazi drugo Letargovo izdanje “Faze Budnih Sanjara”. Radi se o konceptualnom izdanju u kojem svaka pjesma predstavlja jednu fazu tijekom prekida veze. Produkciju, mix i master potpisuje Letarg, koji je ujedno i autor glazbe i tekstova, dok Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec potpisuju aranžman.
Oba izdanja dostupna su na besplatnom downloadu preko Letargove bandcamp stranice.

BC: https://letarg.bandcamp.com

FB: https://www.facebook.com/LetargParavan

 

The Immigrants su progresivni space/indie rockeri iz Pečuha. Članovi benda su Adorio Badrić (bas i glavni vokal), Szabolcs Sapi (gitara i vokali) i Balazs Karolyfi (bubnjevi i vokali). Bend je postao popularan tek nako nastupa na jednom reality show-u nakon kojeg su krenuli brojni koncerti po Mađarskoj. 2013. Izbacuju prvi album „Best of Immigrants“ koji odlično prolazi doma i u regiji te bend kreće i s internacionalnim nastupima. Svirali su u Sloveniji, Austriji, Srbiji, BiH dok će im ovo biti 4 koncert u Hrvatskoj. Od većih koncerata dečki su nastupali na Szigetu i u kultnom A38. Ove godine izbacuju album „I need help“ te u sklopu promotivne turneje dolaze u KSET.

 

DZ: http://www.deezer.com/artist/4484445

FB: https://www.facebook.com/theimmigrantsofficial

 

Vrata se otvaraju u 20:00h.Cijena ulaznice je 15kn u pretprodaji na blagajni kluba odnosno 20kn na ulazu. Obavijest o početku pretprodaje biti će objavljena naknadno.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert