Dvoboj filmova: Valter brani Sarajevo VS. Tropic Thunder

Tema: Rat
 
Valter brani Sarajevo:
28.3.2016. 19:00h
R: Hajrudin Krvavac
1972., 2h 13m, Jugoslavija
Glavne uloge: Velimir 'Bata' Zivojinovic, Rade Markovic, Ljubisa Samardzic
 
Radnja filma počinje u Njemačkoj 1944. godine. U podzemnom bunkeru održava se važan sastanak vojnog vrha na kojemu se objavljuje početak operacije Laufer, čiji je cilj dovesti gorivo njemačkim oklopnim vozilima na Balkanu radi početka povlačenja. Prvi je korak dovesti gorivo u Višegrad iz skladišta u Sarajevu. Ali, prvo treba onesposobiti Valtera, tajanstvenog vođu sarajevskih ilegalaca čije ime i opis znaju samo oni koji će radije poginuti nego da ga izdaju.
 
Tropic Thunder
28.3.2016., 21:30
R: Ben Stiller
2008., 1h 47m, SAD
Glavne uloge:  Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr.
 
Snimanje filma o vijetnamskom ratu postane još otežavajuće nakon što lokalni narko šefovi odluče oteti jednog od glumaca te ostatak šarolika glumačka postava biva prinuđena oživjeti svoje likove u nadi za spasenjem svog kolege.
 
 
N.B.: Šank neće raditi,stoga ponesite vlastito piće!
Disclaimer- Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju. S druge strane, dostupne su samo članovima Kluba svih razina (boja) u koje ulaze i zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu ( 5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)
 
projekcije, filmovi