Clone Age [promocija albuma FUSE] + Go No Go

U srijedu 16.3.stiže Clone Age na zagrebačku promociju svog hvaljenog albuma “Fuse”. Podršku će im pružiti indie rock iskusnjare – Go No Go.

Clone Age je rock bend iz Čakovca čija prva postava započinje s radom prije desetak godina i od tada su odsvirali mnoge koncerte i sudjelovali na mnogobrojnim festivalima i natjecanjima bendova u našoj regiji, gdje su osvajali i nagrade žirija i publike (InMusic festival, Čehaj Fest, Rock Otočec, Heineken Music Fest...). Snimili sui dva hvaljena video spota.Nakon mnogih uspona i padova, kreativnih pauza i promjena članova benda, početkom 2014.uspijevaju pronaći odgovarajuću kemiju i kreativnu energiju za autorski rad i snimaju 10 novih pjesama. Odlučeno je da konačno treba iznova ispisati slova i sve to zajedno smisleno staviti u korice. Bend je strastveno prionuo kreiranju novog materijala koji je rezultirao albumom"Fuse". Sinergijom iskustva, znanja, kreativnost i ponajprije slobodnim pristupom prema samom instrumentu i stvaranju glazbe nastao je spoj koji razara bubrežne kamence! Kao jedan od rijetkih istinskih, hrvatskih alternativnih rock bendova, njeguju novi izričaj i originalan zvuk.

Za prvi single albuma Fuse izabrana je pjesma "Give yourself to me" https://www.youtube.com/watch?v=qR-gkE47AOs

Nedavno su lansirali i drugi single "Wake me up" praćen animiranim spotom: https://www.youtube.com/watch?v=wNyixTN7-e4

Album smo potpisali za izdavačku kuću Dallas Records a producent albuma je Mark Mrakovčić.

Više o bendu na:

http://www.reverbnation.com/cloneage

http://artistecard.com/cloneage

http://cloneage.bandcamp.com

 

GO NO GO

Bend koji je u pet godina postojanja promijenio četiri postave uskoro izbacuje svoje treće izdanje- prvi dugosvirajući album. Ovi indie rockeri iz Zagreba pobrali su brojne pozitivne osvrte na svoj dosadašnji rad, bili dio lijepih top lista i još ljepših kompilacija. Sviraju svaki koncert kao da im je posljednji, pa su s tim mislima i prihvatili poziv da uveličaju promociju albuma Clone Agea. Ovo je ujedno i prvi nastup s novim basistom Garom (Shoot Me Wendy).

 

Sofa: https://www.youtube.com/watch?v=HRRjjUXbTmw
Follow: https://www.youtube.com/watch?v=W0Dkb5XTo8c

BC: https://gonogozagreb.bandcamp.com/

 

Cijena karte je 20kn u pretprodaju dok će na vratima biti 25kn. Obavijest o početku pretprodaje bit će objavljena u eventu.

Medijski prate:

Muzika.hr
Radio Student
terapija.net
Perun.hr
SoundGuardian Portal
Ravno Do Dna
Portal x-ica.com
Sound Report
Ziher.hr

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert