Čuješ?!: Šlagvort na kraju, Rusti i Luul

Treći Čuješ?! kuca na vrata i donosi 3 odlična izvođača! Ovaj utorak nudi nam indie pop/punk poslasticu koju ne bi trebalo propustiti.

 

Šlagvort na kraju

Zagrebački  post-punk/new wave borci dolaze sa svježim albumom „Dobar provod za repliku“ koji je izašao prije manje od tjedan dana te će se premijerno čuti u KSET-u. Bend je dosta nastupao, a zadnja dva koncerta bila su prije samo par dana u Novom Sadu i Beogradu što je bila i svojevrsna promocija albuma u Srbiji. Sviraju nešto više od godine dana, no i to je bilo dovoljno da se etabliraju kao jedan od bendova koje morate čuti.

Dobar povod za repliku

 

Rusti

Rusti stiže predstaviti svoj pop za neshvaćene dok još uvijek vlada enigma odakle točno dolaze. Prošle godine izdali u EP „Brana“ koji se našao i na top listama najboljih prošlogodišnjih izdanja. Svirali su po cijeloj Hrvatskoj, a posebno se ističe nastup s Repetitorom u Tvornici.

Brana

 

Luul

‎Psych-pop/psych-rock novitetu na sceni, utjelovljenom u Ivanu Luliću, bila su potrebna samo 2 koncerta kako bi postao predmetom pravog malog hypea. Nakon odrađenog Spunka i Tvornice svojim umijećem sviranja gitare, korištenjem pedala i pjevanjem stvara specifičan ugođaj koji se iznimno lako uvlači pod kožu. Našao se na mnogim prošlogodišnjim popisima najboljih novih domaćih izvođača. Nakon nastupa u KSET-u Luul se baca na snimanje te jedno izvjesno vrijeme neće biti koncertno aktivan.

Sjećanja

 

Partneri:
Pivovara i pivnica Medvedgrad
Audio Tehnologije
Greenwood Studio
Grad Zagreb Službena stranica
Studentski Zbor Sveučilišta U Zagrebu

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, čuješ