Fotopredavanje: Stanko Abadžić

Povodom obilježavanja 40 godina postojanja KSET-a u današnjem prostoru, Fotosekcija organizira nekoliko besplatnih fotopredavanja koja Vam mogu otvoriti vidike, dati inspiraciju ili pomoći da naučite nešto novo!
Treće predavanje održat će Stanko Abadžić - renomirani hrvatski fotograf koji je svoje radove izlagao ne samo u Hrvatskoj, nego i u svijetu na preko više od pedeset izložbi. Houston, St. Petersburg, Tokyo i Prag samo su neki od velikih gradova u kojima je Stanko predstavio svoje radove.
Stanko će u predavanju opisati svoja iskustva profesionalnog fotografa, kako je započeo bavljenje fotografijom te ispričati poneku anegdotu iz njegove bogate karijere.

Ako ne želite da vam ponedjeljak postane samo još jedan u nizu, pratite Stankov rad, imate pitanja ili Vam nedostaje inspiracije i kreativnosti u životu - ovo je nešto što Vam možda može pomoći!

Ulaz se otvara u 17:40h, a početak predavanja je u 18:00. Nakon predavanja slobodno ostanite na druženju, popričajte sa Stankom, ili pak zavirite u tamnu komoru Fotosekcije i otkrijte njene čari.

Stanko Abadžić: http://sabadzic.net.amis.hr/index.html

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

S ciljem smanjenja gužve na ulazu, možete ispuniti sljedeću formu: http://goo.gl/forms/ugKdE6Im26 i na ulazu će vas dočekati vaša članska iskaznica. Za ovo predavanje, članske iskaznice su potpuno besplatne.

NAPOMENA: Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a.

 

fotopredavanje, foto