40: Kawasaki 3P

Kawasaki 3P vraća se u KSET prvi put nakon 2009. godine i tadašnje rasprodane promocije danas već kultnog album „Idu Bugari“! Povodom KSET-ovog 40. rođendana održat će koncert u srijedu, 2.3.2016. #kset40

Danas je Kawasaki jedan od najkreativnijih i najenergičnijih izvođača čiji koncerti rijetko koga ostavljaju ravnodušnim. U zadnje vrijeme tome smo mogli svjedočiti na Pozitivnom koncertu, Brijačnici i Domu sportova gdje su nastupali kao podrška Let-3.

Ono što ovaj koncert čini posebnim je vraćanje benda u klupski prostor i ekskluzivni nastup za 250 najvjernijih fanova. K3P odavno svira isključivo festivale stoga će ovaj intimni koncert biti rijetka prilika osjetiti silnu energiju benda u kotlu KSET-a.

O njihovom glazbenom izričaju sve se zna: punk rock s primjesama ska i reggae-a. Vitrinu im krase 2 Porina, 7 Zlatnih koogli i po jedan Davorin i Crni mačak. Imaju izdana tri albuma, svaki redom hvaljen od strane publike i kritike.

Vrata kluba se otvaraju u 20:00. Karte po pretprodajnoj cijeni od 80kn moći ćete kupiti od 18. veljače na šanku KSET-a. Karte će na dan koncerta koštati 60kn. Broj karata je ograničen.

Cijena karte u pretprodaji i na dan koncerta je točna.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, 40, kset40, kawasaki 3p